Trias centrum voor de kunsten: Zakelijk Leider / Hoofd Financiën

Trias centrum voor de kunsten in Rijswijk zoekt een Zakelijk Leider / Hoofd Financiën voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 21-10-2019Trias is hét Centrum voor de Kunsten in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Bij ons ontplooit de jeugd haar creatieve talent in alle kunstdisciplines, zowel in het onderwijs als in de vrije tijd. Trias is een levendige en innovatieve instelling en presenteert zich nadrukkelijk midden in de gemeenschap. Verbindingen naar andere domeinen horen daarbij, zoals samenwerking met bibliotheek, welzijn en zorg. We werken met ruim twintig medewerkers in dienst en 45 freelancers aan onze doelen. Kenmerkend voor onze mensen is dat ze professioneel zijn, vraaggericht, proactief en ondernemend.

Trias centrum voor de kunsten zoekt per 1 december 2019 een

Zakelijk Leider/Hoofd Financiën

32/36 uur per week

Ben jij ambitieus en wil jij je ontwikkelen in een rol als leidinggevende? Kun jij de verantwoordelijkheid aan voor het financiële en administratieve management? En wil jij graag aan de slag in de culturele sector? Lees dan verder!

Trias zoekt per 1 december een zakelijk leider/hoofd financiën met een financiële achtergrond en academisch denkniveau. Een ambitieus persoon die op alle niveaus het financiële beleid van Trias verder helpt ontwikkelen en de coördinatoren en directeur op financieel gebied adviseert.

Meer over ons
Trias is hét Centrum voor de Kunsten in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Bij ons ontplooit de jeugd haar creatieve talent in alle kunstdisciplines, zowel in het onderwijs als in de vrije tijd. Trias is een levendige en innovatieve instelling en presenteert zich nadrukkelijk midden in de gemeenschap. Verbindingen naar andere domeinen horen daarbij, zoals samenwerking met bibliotheek, welzijn en zorg. We werken met ruim twintig medewerkers in dienst en 45 freelancers aan onze doelen. Kenmerkend voor onze mensen is dat ze professioneel zijn, vraaggericht, proactief en ondernemend.

Inhoud functie

  • Je bent verantwoordelijk voor de financiële, personeels- en klantenadministratie.
  • Je vertegenwoordigt Trias samen met de directeur bij gemeenten en fondsen en onderhoudt een relevant netwerk.
  • Je geeft met de directeur leiding aan de organisatie, draagt bij aan de ontwikkeling van strategisch beleid, ontwikkelt en implementeert het financieel- en administratief beleid.
  • Je geeft leiding aan de planning en control cyclus (de begroting(en) en jaarrekening); coördineert het budgetterings- en rapportageproces; zorgt voor consolidatie van financiële gegevens en adviseert rond financiering van Trias op korte en lange termijn.
  • Je draagt bij aan het ondernemerschap van Trias.
  • Je stuurt vier medewerkers aan en vervangt de directeur bij afwezigheid.

Wat wij vragen

  • Een talent met een afgeronde financiële opleiding (wo/hbo)
  • Je beschikt over leiderschapspotentieel
  • Ondernemerschap en strategische denker
  • Woonachtig in Zuid-Holland

Wat wij bieden
Een aantrekkelijke functie met veel ruimte voor groei en ontwikkeling in een aantrekkelijke en inspirerende werkomgeving. Een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Vergoeding volgens de Cao-kunsteducatie, schaal 12 (min. € 3284,-/max. € 4785,-).

Informatie
Voor meer informatie: www.stichting-trias.nl en Patty Jacobs, directeur-bestuurder: 06-12627899. Stuur een motivatiebrief met CV voor 21 oktober 2019 aan sollicitatie@stichting-trias.nl o.v.v. zakelijk leider/hoofd financiën.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.