Taartrovers Film Festival: Stagiair(e) Productie

Het Taartrovers Film Festival in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Productie voor 1 fte | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats, Werkervaringsplaats | Sluitingsdatum: geen


Het Taartrovers Film Festival is een festival vol verbeelding voor jonge kinderen van twee tot negen jaar, met een bijzondere aandacht voor film, spel, vormgeving en onderzoek. In oktober 2019 reist het festival met een fantastisch filmprogramma en een speciaal hiervoor ontworpen interactieve tentoonstelling voor vijf dagen af naar Natlab in Eindhoven!

Taartrovers Film Festival zoekt een

Stagiair(e) Productie

1 fte

Voor deze editie zijn wij op zoek naar een productieassistent die vanaf eind augustus 2019 tot begin november 2019 ons team komt versterken. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een enthousiast en gedreven team, kinderen een unieke beleving te bezorgen, je netwerk uit te breiden en een bijzonder festival neer te zetten op een superleuke locatie? Lees hieronder meer over de beschikbare functie.

Stage / Werkervaringsplek productie
Voor de functie van productieassistent zijn wij op zoek naar iemand voor ruim twee maanden fulltime in de periode eind augustus 2019 tot en met begin november 2019. Hij/zij ondersteunt de productieleider gedurende de (pre)productie van het festival, onderhoudt het contact met het filmtheater, coördineert deels de op- en afbouw van het festival, werft en stuurt de vrijwilligers aan en richt zich op meer uiteenlopende productionele werkzaamheden. Hou je van aanpakken, vind je het leuk om vrijwilligers aan te sturen en wijk je niet voor verantwoordelijkheid? Kun je snel schakelen en met onverwachte situaties omgaan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken iemand die

  • Enthousiast, creatief en gemotiveerd is.
  • Een MBO 4, HBO-opleiding of universitaire studie volgt of heeft afgerond.
  • Communicatief sterk is, zowel in woord als geschrift.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel heeft en initiatief neemt.
  • Goede kennis heeft van Microsoft Office
  • Beschikbaar is in de periode eind augustus 2019 tot en met begin november 2019
  • Als je in het bezit bent van een rijbewijs B is dat een pre.

Stagevergoeding: € 300,- per maand op basis van fulltime werkweek. Kijk op onze website voor meer informatie over het festival en de vacatures.

Je kunt je sollicitatiebrief met cv via onderstaande sollicitatiebutton richten aan Milou Smit onder vermelding van ‘Productiestage’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.