Stromma Nederland: Duty Manager

Stromma Nederland in Amsterdam zoekt een Duty Manager voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenBij Stromma Nederland delen we dagelijks onze liefde voor de stad Amsterdam met onze gasten. Dit doen we door het aanbieden van rondvaarten door de Amsterdamse grachten, onze hop-on hop off bus & boot en tal van andere arrangementen. Daarnaast verkopen we tickets voor musea en attracties, organiseren we excursies en ontplooien we andere toeristische activiteiten.

Stromma Nederland zet zich dagelijks in om toeristen van over de hele wereld kennis te laten maken met de Nederlandse cultuur en met name Amsterdams erfgoed. We doen dit door middel van boot- en bustours waarin gegidst wordt en toeristen informatie krijgen over de stad of Nederland. Op dit moment hebben we een Golden Age vaart. Tijdens deze rondvaart wordt verteld over de Gouden Eeuw en de impact die nog steeds merkbaar is in de stad. Stromma Nederland is daarnaast een van de founding partners van het Amsterdam Light Festival dat van half november tot en met half januari plaatsvindt. Een evenement dat inmiddels niet meer weg te denken is uit de stad en wat gericht is op light art.

Ter versterking van ons Operations-team zoeken we per direct een

Duty Manager

40 uur per week

De functie:
Als Duty Manager ben je een belangrijke schakel binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van onze bussen, boten en shops. Wat dat inhoudt? Jij zorgt ervoor dat onze boten op tijd afvaren, shops op tijd openen, medewerkers weten wat ze moeten doen en gasten met een memory for life naar huis gaan. Om dit te bereiken vind je het geen probleem om ‘on-the-spot’ operationele beslissingen te nemen en uitdagingen snel en creatief op te lossen. Je schakelt veel met collega’s van diverse afdelingen en bent hierdoor een belangrijke verbinding tussen kantoor en operations. Kortom, een veelzijdige, operationele functie in het hart van Amsterdam én onze organisatie!

Jouw werkzaamheden:

 • Je zorgt ervoor dat de dag boven verwachting verloopt voor onze gasten. Eventuele uitdagingen die zich voordoen los je adequaat en snel op;
 • Je geeft tijdens een Duty-dienst leiding aan medewerkers (zoals schippers, shopmedewerkers, stewards en locatie-assistenten);
 • Je begeleidt en motiveert medewerkers in de shops en op de steigers;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de optimalisering van de omzet. Jouw commerciële drive zet je in om medewerkers te coachen;
 • Je zorgt ervoor dat de administratie van de dag op orde is.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring. Ervaring in toerisme of horeca is een pré
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je hebt leidinggevende en motiverende capaciteiten
 • Je hebt een goede teamspirit en je weet waar je voor staat
 • Je bent in staat beslissingen te nemen
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt een gastvrije en flexibele werkhouding en bent bereid in weekenden en op feestdagen te werken
 • Je krijgt energie van veranderingen en gaat uitdagingen niet uit de weg
 • Je bent woonachtig in Amsterdam en trots op de stad

Waarom werken als Duty Manager bij Stromma Nederland?
Als Duty Manager ben je een belangrijke verbindende factor binnen de organisatie. Je staat in contact met veel verschillende afdelingen en functiegroepen en je zorgt er samen met hen voor dat de operatie op rolletjes loopt. Dit vraagt pro-activiteit, creativiteit en flexibiliteit. Je krijgt veel ruimte om situaties op jouw manier aan te vliegen en bieden je trainingen aan die je helpen in jouw werkzaamheden. Naast de uitdagende werkzaamheden bieden we goede arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s.

Geïnteresseerd?
Ben jij de daadkrachtige, enthousiaste Duty Manager die we zoeken? Klik op de link en solliciteer!

Vragen? Bel met Maud Brugmans (manager Duty Managers), tel. 020 217 0552

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.