Sociëteit de Kring: Horecapersoneel

Sociëteit de Kring in Amsterdam zoekt Horecapersoneel voor 2 tot 5 dagen per week (in overleg) | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenSociëteit de Kring & Club Up
De Kring is een besloten sociëteit met leden uit het culturele maatschappelijke leven die voornamelijk werkzaam of actief zijn op de op het gebied van Kunst, Cultuur en Wetenschap. De sociëteit is gelegen in hartje centrum Amsterdam, op de eerste verdieping uitkijkend op het Kleine Gartmanplantsoen.

Sociëteit de Kring is een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemde andersdenkenden uit verschillende (culturele) disciplines. Een plek waar je thuiskomt en je thuis voelt. Men tutoyeert elkaar en er is geen dresscode. Foto’s maken en bellen mag niet, verder mag (bijna) alles. Door een veilige omgeving te creëren ontstaat een voedingsbodem voor interessante ontmoetingen, gesprekken en ideeën die de leden en potentiële leden meenemen en zo op directe en indirecte wijze de kunst, cultuur en wetenschap verder verrijken en ontwikkelen. Ook de nachtclub ‘Club Up’ aan de Korte Leidse is onderdeel van de Kring. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag opent de ‘Up’ haar deuren voor leden en niet-leden met veel verschillende feestjes.

Wij zoeken voor ons restaurant bedienend personeel, voor de bar een barkeeper/ster, zo ook voor Club Up, wie wil en kan, kan op meerdere afdelingen terecht.

Horecapersoneel

2 tot 5 dagen per week (in overleg)

De werkorganisatie van De Kring beslaat verschillende werkgebieden:

 • Sociëteit – Leden
 • Culturele programmering & verschillende ledenactiviteiten
 • Club Up, nachtclub
 • Zaalverhuur & catering
 • Bar (dancing) & restaurant

Wat zoeken wij:
Wij zoeken representatieve all-round horecamedewerkers/sters die gemakkelijk en zelfverzekerd achter de bar kunnen staan en/of moeiteloos in ons restaurant mee kunnen draaien. Ook fungeer je als gastheer of gastvrouw voor al onze gasten. Je hebt talent om mensen zich thuis te laten voelen en weet dat een enthousiaste dienstbare opstelling één van de vereisten is in het horecawerk. Mis je nog wat jaren ervaring, geen probleem, wij staan er open voor je die ervaring hier te laten opdoen. Een positieve, vrolijke, dienstverlenende instelling is het belangrijkste.

Wat bieden wij:
Als lid van het horecateam ben je werkzaam in één van de lokalen van de Kring, de bar, het restaurant of de Club Up. Er zijn verschillende, afwisselende diensten per week en je kunt verschillende aspecten van horeca vak uitvoeren. Waar je precies wilt werken bepalen we graag samen met jou.

 • Je diensten zijn voornamelijk `s avonds en of `s nachts.
 • Je draait mee in ons team van totaal ongeveer 40 collega’s.
 • Wij bieden een salaris conform de Horeca CAO, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Een gezellige nazit.
 • Toegang tot de programma’s van de Kring & Club UP.
 • Als alles goed gaat is er ook is er ruimte om door te groeien naar bijvoorbeeld bar- of floormanager.

Interesse of wil je nog wat meer weten?
Stuur een korte mail met CV naar Sies Joosten, operationeel manager: sies@kring.nl

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.