Rotterdam Festivals: Office Manager

Rotterdam Festivals in Rotterdam zoekt een Office Manager voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 25-08-2019


Bij Rotterdam Festivals willen we dat iedereen geniet van festivals en de kunst en cultuur in de stad. Dit doen we onder andere door met onze partners de mooiste evenementenkalender van het land samen te stellen, met festivals en evenementen waarbij je voelt: ja, dit is Rotterdam! Via de communicatiekanalen van Uitagenda Rotterdam verleiden we zoveel mogelijk Rotterdammers tot bezoek aan cultuur.

Over het team bedrijfsvoering
Het team bedrijfsvoering bestaat uit een kleine kern; het hoofd bedrijfsvoering, de office manager, en twee ondersteunende medewerkers. Daarnaast worden voor specifieke werkzaamheden regelmatig extra krachten ingehuurd. Het team is verantwoordelijk voor intern beleid en strategie. En zorgt ervoor dat zo efficiënt en effectief mogelijk de bedrijfsstrategie en de bijhorende doelstellingen worden gerealiseerd. Onder de verantwoordelijkheid van het team vallen planning & control, financiële administratie, informatiemanagement, hrm, facilitairmanagement en secretariële ondersteuning.

Ben jij de office manager die Rotterdam Festivals versterkt?

Office Manager

0,8 fte (28,8 uur)

Wie ben jij?
Je bent een ervaren office manager die ons team verder kan brengen. Je haalt voldoening uit het verzorgen van een goede ondersteuning van de directie. Adequaat agenda- en e-mailbeheer en het voorbereiden van afspraken en vergaderingen zijn aan jou toevertrouwd.

Door je ervaring ben je een gedegen sparringpartner voor het hoofd bedrijfsvoering. Je bent operationeel verantwoordelijk voor hrm en facilitair management. Het uitvoeren van administratieve taken schrikt je niet af. Samen met je collega’s van het team zorg je voor een professionele ondersteuning van de organisatie en prettige werksfeer. Je bent representatief en gastvrij.

Wat vragen wij?
Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau en minimaal vijf jaar ervaring als office manager. HRM en facilitairmanagement hebben eerder deel uitgemaakt van je takenpakket. Op het gebied van de ondersteuning van de directie heb je een heldere visie. Het is een pre als je ervaring hebt met relatiemanagement. Je bent bij voorkeur woonachtig in Rotterdam.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende functie waar je soms alleen en dan weer met het team klussen klaart. Je werkt in een stimulerende omgeving waarin mensen met liefde voor Rotterdam en cultuur bijdragen aan het succes van onze organisatie.

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met de intentie om bij wederzijdse tevredenheid een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te gaan. Het salaris is ingeschaald in schaal 7 van de cao Sociaal Werk, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Afhankelijk van (werk)ervaring varieert het salaris tussen de € 2.346,– en € 3.506,– op basis van een voltijds dienstverband.
Verder bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en de mogelijkheid om Rotterdamse evenementen en culturele instellingen te bezoeken.

Meer weten?
De eerste ronde met gesprekken vindt plaatst op woensdag 4 september, de tweede ronde met gesprekken vindt plaats op woensdagmiddag 11 september.

Op de site van Rotterdam Festivals kun je meer vinden over onze activiteiten. Voor vragen over de functie neem je contact op met Mark Oskam of Stephanie de Ruiter, op 010 433 25 11.

Voldoe je aan bovenstaand profiel en wil jij het team van Rotterdam Festivals komen versterken? Stuur dan je motivatie en cv uiterlijk 25 augustus naar werken@rotterdamfestivals.nl ter attentie van Mark Oskam.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.