Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest: Stagiair(e) Marketing, Verkoop en Sponsoring

Het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing, Verkoop en Sponsoring voor 4 of 5 dagen per week (in overleg) | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen


Het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest verzorgt opera- en concertproducties op het hoogste artistieke niveau. Als vaste orkestpartner van De Nationale Opera wordt het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest internationaal gerekend tot de beste operaorkesten. Marc Albrecht is chef-dirigent van het NedPhO|NKO en van De Nationale Opera. Gordan Nikolić is muzikaal leider van het Nederlands Kamerorkest. Het Koninklijk Concertgebouw is de thuiszaal voor een gevarieerde concertprogrammering. Het orkest verbindt artistieke excellentie met toegankelijkheid in een programmering voor een breed publiek. Met een omvangrijk programma voor educatie en talentontwikkeling wordt geïnvesteerd in de toekomst van klassieke muziek. Jaarlijks bereiken de orkesten ongeveer 190.000 bezoekers. De organisatie is gevestigd in de NedPhO-Koepel in Amsterdam Oost.

Ter ondersteuning van de marketing-, verkoop- en sponsoractiviteiten zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiair(e).

Stagiair(e) Marketing, Verkoop en Sponsoring

Duur: minimaal 5 maanden
4 of 5 dagen per week (in overleg)
Vanaf september 2019 (of zo snel mogelijk)

De stage
Wij bieden je de mogelijkheid om gedurende een aantal maanden in de praktijk ervaring op te doen in de culturele sector. Je krijgt tijdens je stage inzicht in het werven van sponsors en fondsen voor culturele instellingen en leert hoe je op effectieve wijze marketing en communicatie in kan zetten om een groot publiek te bereiken voor klassieke concerten. Je leert omgaan met het CRM-systeem en andere marketing- en verkoopsystemen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om ook zelf mee te denken over de inzet en ontwikkeling van marketing- en communicatiemiddelen. Ten slotte doe je ervaring op in het organiseren van evenementen.

De werkzaamheden bevatten onder meer:

  • De organisatie van (sponsor)events
  • Ondersteunen van marketing – en verkoopwerkzaamheden
  • Onderzoeken en uitvoeren van nieuwe marketing- en sponsormogelijkheden
  • Het up-to-date houden van het CRM-systeem
  • Het opstellen en versturen van e-mailings ten behoeve van marketing en sponsorwerving
  • Gastheer/gastvrouw bij concerten en andere activiteiten

Uiteraard bieden we een passende stagevergoeding en begeleiding.

Interesse?
Ben je een initiatiefrijke student met prima schrijfvaardigheid, goede contactuele eigenschappen en met interesse in klassieke muziek? Mail dan je CV en motivatie naar Ronald van Gastel via hrm@nedpho.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.