Music Matters: Programmaontwikkelaar

Music Matters in Rotterdam zoekt een Programmaontwikkelaar voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-08-2019


Het Nederlandse muzieklandschap zou niet hetzelfde zijn zonder Rotterdams talent. Van de hiphopscene, brassbands en gospelkoren tot elektronische, klassieke en Kaapverdiaanse stijlen. In elk muzikaal straatje is er wel iets bijzonders te vinden. Music Matters verbindt de Rotterdamse muziekwereld in al haar veelzijdigheid en vormt aansluitend programma’s waarin Rotterdamse kinderen, jongeren en jong volwassenen zich op muzikaal vlak kunnen ontwikkelen.

Music Matters zoekt een

Programmaontwikkelaar

24 uur per week

Functieomschrijving
In aanloop naar de nieuwe cultuurplanperiode (2021-2024) heb je als programma-ontwikkelaar een sleutelrol binnen de organisatie en ben je in samenwerking met onze partners, verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van programma’s die de doorstroom binnen de keten van muziekeducatie en talentontwikkeling bevorderen.

Profiel

  • Je hebt meerjarige ervaring op het gebied van cultuureducatie en talentontwikkeling in een soortgelijke rol en hebt vernieuwende ideeën over verbeteringen en kansen binnen je vakgebied.
  • Je weet wat er op cultureel vlak speelt in Rotterdam, bent op de hoogte van maatschappelijke en stedelijke vraagstukken en weet, met gevoel voor de tijdsgeest en doelgroep, verbindingen te leggen met andere domeinen.
  • Je zet met gemak je netwerk- en overtuigingskwaliteiten, hebt gevoel voor politieke verhoudingen en bent aantoonbaar bestuurlijk sensitief.
  • Je hebt een ondernemende, onderzoekende en kritische houding.
  • Pre | Ervaring in fondsenwerving en het inzetten van alternatieve financieringsbronnen.

Solliciteren
Stuur vóór 25 augustus 2019 je cv en motivatie ter attentie van Chantelle Rodgers via vacature@musicmatters.nu. Voor meer informatie over de vacature neem contact op via chantelle@musicmatters.nu of 010 – 244 06 89. Dienstverband op ZZP- of vaste basis voor 24 uur. Marktconform salaris op basis van ervaring. Music Matters hanteert in de selectieprocedure de Code Culturele Diversiteit.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.