JUR: Crewplanner

JUR in Badhoevedorp zoekt een Crewplanner voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenJUR ontwerpt, adviseert, produceert en levert techniek voor uiteenlopende culturele, zakelijke en publieksevenementen. Van de Amsterdam Fashion Week tot aan De Nacht van de Vluchteling en van modeshows tot aan Unseen. Wij geloven dat maatwerk leidt tot de beste resultaten, gecombineerd met de nieuwste technologie, creativiteit, talent en plezier. Het doel is het verhaal van onze opdrachtgevers zoveel mogelijk kracht bij te zetten. Daarvoor werken we nauw samen in ons team, met onze opdrachtgevers, leveranciers en partners.

Ter versterking van ons team zoekt JUR een fanatieke en fijne crewplanner die zorgt voor de personele invulling van onze steeds groter en complexer wordende projecten.

Crewplanner

40 uur per week

Als crewplanner ben je betrokken bij elke productie en ben jij verantwoordelijk voor de beste personele invulling van de projecten. Nadat je een crew-aanvraag met een collega hebt besproken, plan je intern personeel en boek je freelancers in het planprogramma. De planning wordt afgestemd en gecommuniceerd met alle betrokkenen. Hierbij werk je nauw samen met het hoofd van de planning, accountmanagers, producers, technisch projectleiders en medewerkers in de buitendienst. Extern onderhoud je de contacten met freelancers en crewbureaus.

Je bent goed in snelle oplossingen bedenken, onder druk presteren en tegelijkertijd de lange termijn in de gaten houden. Je bent georganiseerd en overziet het geheel, zodat je precies kan inspelen op wat er nodig is. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt secuur. Elke productie is anders en je anticipeert daarop bij het maken van de planningen.

De competenties van een crewplanner:

  • Flexibele en proactieve houding
  • Punctuele en gestructureerde werkwijze
  • Functioneert zowel zelfstandig als in teamverband
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Probleemoplossend vermogen
  • Functioneert goed onder druk en in een dynamische omgeving
  • Heldere en duidelijke communicatie
  • Ervaring met plannen is een pr√©

JUR biedt de crewplanner functie van 40 uur (andere uren in overleg) per direct tegen marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, 8% vakantietoeslag, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling op basis van 50%.

Zoekt JUR jou? Neem dan contact op met Patty via mail@jur.show of bel 023 553 49 90. Zodra wij jouw reactie hebben ontvangen, laten we je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.