Hummelinck Stuurman Theaterbureau: Bureaustagiair

Hummelinck Stuurman Theaterbureau in Amsterdam zoekt een Bureaustagiair voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen


Altijd al benieuwd geweest hoe het er achter de schermen bij een theaterbureau aan toe gaat? En wil je weten wat er allemaal gebeurt tussen de eerste versie van een script en de première? Kom bij ons stage lopen!

Hummelinck Stuurman Theaterproducties presenteert voorstellingen die uniek zijn. Uniek omdat het nieuwe bewerkingen (boek of film), nieuw Nederlands toneel of een moderne klassieker betreft. Dit maakt Hummelinck Stuurman tot één van de grootste producenten op het gebied van Nederlands toneel. Daarnaast vertegenwoordigt Hummelinck Stuurman Theaterbureau een diverse groep cabaretiers waaronder Ronald Snijders, Kiki Schippers en Louise Korthals.

Wij zoeken per september een

Bureaustagiair

32-40 per week

Werkzaamheden
Je zal ondersteuning bieden aan de programmering / bureau-productieafdeling in combinatie met andere zelfstandige projecten. In basis behoren de volgende (en nog veel meer) taken tot die van de bureaustagiair:

  • Audities en lezingen organiseren
  • Hotels regelen voor technici
  • Verwerken van boekingen en zelf kleine boekingen afhandelen voor de tourneeplanning
  • Speellijsten up-to-date houden
  • Uitvoering productionele taken eigen producties en artiesten.

Als bureau-stagiair bij Hummelinck Stuurman werk je nauw samen met de bureau-coördinator. Jullie stemmen op elkaar af wie wat doet en wat jij het liefst wil en moet leren. Hummelinck Stuurman Theaterbureau is een vrij klein bureau met korte lijntjes. Hierdoor ben je goed op de hoogte van wat er speelt binnen het bedrijf en krijg je van vrijwel alles wel wat mee.

De stage mag zeker gecombineerd worden met een onderzoek alleen hebben wij daar geen vraag voor liggen. Dus dat zou vanuit de student zelf moeten komen. En het moet wel een combinatie blijven met een meeloopstage.

Periode
September tot en met januari 2020. Overleg over de periodes/duur is mogelijk. Ook is het mogelijk de stage te laten opvolgen door een productiestage bij een van onze voorstellingen!

Eisen

  • Een zelfstandige en ondernemende werkhouding.
  • Je werkt secuur.
  • Bereid zijn avonden en weekenden te werken rondom bijvoorbeeld premières.
  • Je volgt een relevante opleiding op mbo-, hbo- of wo-niveau.
  • Uiteraard interesse in kunst, cultuur en theater!

Vergoeding
De stagevergoeding bedraagt € 300,- per maand op basis van fulltime. Maar 4 dagen is ook een optie. Daarnaast bieden we zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kaartjes voor voorstellingen en een erg leuke werkomgeving.

Contact
Interesse? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar iman@hummelinckstuurman.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 020-616 40 04.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.