Het Koninklijk Concertgebouw: Stagiair(e) Marketing (en productie) voor het Koninklijk Concertgebouw Concours

Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing (en productie) voor het Koninklijk Concertgebouw Concours voor 24 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 30-09-2019


Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. Het Concertgebouw heeft een grote traditie op het gebied van legendarische concerten van muzikale grootheden. Met meer dan 900 activiteiten (waarvan bijna 80% concerten) en ruim 700.000 bezoekers van concerten, educatieprojecten en besloten evenementen per jaar behoort Het Concertgebouw tot de best bezochte concertzalen ter wereld. Het Concertgebouw Café trekt daarnaast jaarlijks ruim 100.000 bezoekers. Sinds de oprichting is Het Concertgebouw een privaat gefinancierde kunstinstelling met een rijke traditie op het gebied van (concert)sponsoring en fondsenwerving. Rond de 5% van de inkomsten is afkomstig van subsidie. Bij Het Concertgebouw zijn circa 320 medewerkers werkzaam.

Het Concertgebouw zoekt voor de periode november 2019 tot en met juni 2020 een:

Stagiair(e) Marketing (en productie) voor het Koninklijk Concertgebouw Concours

24 uur per week

Het Koninklijk Concertgebouw is op zoek naar een stagiair(e) voor het Koninklijk Concertgebouw Concours (KCC). Het KCC is de jaarlijkse muziekwedstrijd voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar. Als spin in het web ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van het concours, de werving van de kandidaten, de marketing en het onderhouden van het contact met de deelnemers en hun ouders. Kortom een afwisselend en breed takenpakket. De stage duurt 7 maanden (van november 2019 tot en met juni 2020). Het Koninklijk Concertgebouw Concours, vindt plaats op zondag 21 juni 2020 in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw.

Je komt te werken in een enthousiast, jong team waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën.

Takenpakket

  • Het actief onder de aandacht brengen van het concours bij de verschillende doelgroepen;
  • Werving van deelnemers;
  • Het helpen voorbereiden en uitvoeren van het Koninklijk Concertgebouw Concours, en als gastheer/gastvrouw optreden bij de evenementen die hieraan gekoppeld zijn;
  • Diverse administratieve taken, waaronder het administreren van en communiceren met de deelnemers, en het up to date houden van de reglementen;
  • Bijhouden van de begroting;
  • Onderhoud en beheer website, YouTube-kanaal en social media kanalen;
  • Indien nodig; overige werkzaamheden voor de afdeling Educatie.

Wat vragen we van de stagiair(e)?
Je volgt een relevante HBO/WO opleiding en hebt affiniteit met (klassieke) muziek én met de doelgroep (kinderen tussen de 9 en 14 jaar). Je bent proactief, accuraat, communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent een uitstekende gastheer/gastvrouw en als persoon ben je enthousiast, flexibel, stressbestendig en representatief.

Vergoeding
De stage vergoeding bedraagt € 273,- bruto per maand inclusief reiskostenvergoeding.

Schriftelijke sollicitaties met curriculum vitae ontvangen wij graag vóór 1 oktober 2019 per e-mail aan: vacature@concertgebouw.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Iris Heijmans, Marketeer: 020-5730582.

Solliciteer!

Acquisitie op basis van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.