Hester van Eeghen: Reparateur / Winkelmedewerker

Hester van Eeghen in Amsterdam zoekt een Reparateur / Winkelmedewerker voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-09-2019HESTER VAN EEGHEN LEATHER DESIGN – Sinds 1987. Alle tassen, portefeuilles, schoenen en accessoires worden in Nederland door Hester van Eeghen ontworpen, in Italië/Spanje gemaakt, en verkocht via drie eigen winkels in Amsterdam, een groothandel in Nederland, een webwinkel en agentuur/beurzen in een aantal landen. Zie www.hestervaneeghen.com voor meer info.

HESTER VAN EEGHEN LEATHER DESIGN wil haar team versterken met een enthousiaste

Reparateur/winkelmedewerker (m/v)

maandag en dinsdag, 16 uur per week

Ben je geïnteresseerd in leer, accessoires en design? Ben je een open persoonlijkheid? Heb je ervaring met lostornen, plakken en stikken van leer en stof?

Kan je netjes en onafhankelijk werken? Heb je plezier in verkopen?
Wil je werken in hartje Amsterdam? Ben je op zoek naar een leuke baan in een bijzonder bedrijf?

In onze winkels is ruimte ontstaan voor een nieuwe reparatrice/-teur die zich bezighoudt met inkomende reparaties van tassen en klein lederwaren. De functie is gecombineerd met die van verkoopmedewerk(st)er. Naast reparatiewerkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met productkennis en verkoop. Beheersing van Nederlands en Engels is een vereiste, evenals computerbeheersing i.v.m. kassawerkzaamheden.

Interesse?
Neem dan contact op met Peter da Costa, manager Hester van Eeghen Leather Design (020-6269212).

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.