GRAP Amsterdam Popmusic: Communicatiemanager

Foto: Richard Tas

GRAP Amsterdam Popmusic in Amsterdam zoekt een Communicatiemanager voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 09-09-2019De Groepenraad Amsterdamse Popmuziek (GRAP), is sinds haar oprichting in 1983, organisator van een hele reeks succesvolle popmuziekevenementen in Amsterdam, waaronder Wanted, Mooie Noten, Rock Your Business, de Muzikantendag en diverse showcases. De GRAP is een klein, dynamisch, informeel bedrijf in hartje van de Jordaan. Jaarlijks organiseert de GRAP events als competities, showcases en festivals. Zo krijgen Amsterdamse bands en acts de gelegenheid zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie.

GRAP is de belangrijkste schakel in de ontwikkeling van popmuziektalent in de stad. Zij helpt en begeleidt bij het bouwen van muzikale carrières en biedt talent een breed promotieplatform. GRAP biedt nieuw talent een podium op zelf georganiseerde dan wel door derden geïnitieerde showcases en festivals. GRAP neemt, al naar gelang de behoefte, een deel of het gehele begeleidingstraject van de ambitieuze, talentvolle muzikant ter hand.

GRAP Amsterdam Popmusic in Amsterdam zoekt op korte termijn een

Communicatiemanager

32 uur per week

Als communicatiemanager ben je verantwoordelijk voor zowel de PR van GRAP als ook de (marketing)communicatie-inspanningen voor al onze projecten voor jonge, talentvolle muzikanten. Je houdt van muziek en je kunt goed schrijven. Je bent flexibel, creatief en oplossingsgericht. Je hebt ervaring in het opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes voor culturele projecten in het algemeen en activiteiten op het gebied van muziek in het bijzonder.

Social media kennen geen geheimen voor je en zijn onderdeel van je dagelijkse gebruiken. Je bent een teamspeler met sterke sociale vaardigheden. Gestructureerd werken, overzicht creëren en anderen inspireren zit in je natuur. Je hebt een groot netwerk in de culturele sector en de muzieksector in het bijzonder, waarmee je nieuwe kansen voor GRAP creëert.

Wat vragen wij van jou?

  • Hbo-werk- en -denkniveau en een relevante hbo- of w0-opleiding.
  • Minstens twee jaar werkervaring in een relevante functie.
  • Aantoonbare ervaring met het zelfstandig opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes voor culturele evenementen als popconcerten of andere podiumkunsten.
  • Ervaring met het werken met een CMS, mailprogramma als YMLP en advertentiecampagnes op Facebook en Instagram op zetten.
  • Een relevant relatie- en persnetwerk.
  • Zeer goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Affiniteit met alle genres popmuziek (ook urban, dance, et cetera) is een pre.
  • Woonachtig in Amsterdam

Wat bieden wij jou?
Een dynamische, inspirerende werkomgeving in een hecht team met leuke collega’s. Het salaris is conform schaal 7 van de cao Sociaal werk en hiernaast bieden we een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met de intentie uiteindelijk over te gaan naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Reageren
Wil jij onze nieuwe communicatiemanager worden?! Stuur dan jouw motivatiebrief met cv voor maandag 9 september naar: vacature@grap.net.

Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kun je contact opnemen met Martijn Kramers, directeur 020-420 81 60 (vanaf 20 augustus).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.