Business Art Service: Stagiair(e) Collectiebeheer

Business Art Service in Utrecht zoekt een Stagiair(e) Collectiebeheer voor 24 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 30-09-2019Bij Business Art Service brengen we mensen in beweging met kunst. Van een positieve gemoedstoestand tot meer creativiteit en werkplezier: samen met opdrachtgevers gebruiken we het effect van kunst om zakelijke doelen te bereiken. Het (content) doel is om Business Art Service neer te zetten als dé expert in het effect van kunst op de werkvloer, zodat onze doelgroep (bijvoorbeeld HR management) ziet dat onze full-service dienstverlening leidt tot inspiratie en motivatie.

Wij zoeken een

Stagiair(e) Collectiebeheer

24 uur per week

De door de stagiaire uit te voeren werkzaamheden omvatten het beter in kaart brengen van onze kunstcollectie. In een Excel-bestand wordt van ieder nog te inventariseren kunstwerk onder andere de techniek, stijl, thema’s en kleuren genoteerd. Ook de conditie van het kunstwerk en de lijst zijn van belang. De stagiaire zal onder meer kunstwerken archiveren met correcte label, foto en tekst. Daarnaast zal de stagiaire de kunstwerken die nog geen foto hebben, fotograferen en in Photoshop bewerken. Ten slotte gaat de stagiaire meedenken over diverse collectie-gerelateerde zaken zoals afstoot en aankoopbeleid.

Wat bieden we aan?
Een stage van drie dagen in de week op onze locatie in Utrecht. De stagevergoeding omvat € 300,- per maand.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.