Being Development: Social Media Manager

Being Development in Amsterdam zoekt een Social Media Manager voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenBeing Development ontwikkelt vastgoed met als doel een zo positief mogelijke impact op de samenleving te maken. Van iconische woontorens tot duurzame hotels en van innovatieve kantoren tot mixed-use gebouwen. Onze kracht ligt in het leggen van verbindingen tussen kwaliteit, architectuur, duurzaamheid en sociale samenhang. Bovendien zijn we de eerste Nederlandse vastgoedontwikkelaar met een B Corporation certificering (B Corp). Daarmee wordt onze snelgroeiende organisatie in Amsterdam geschaard onder de meest vernieuwende ontwikkelaars van Nederland. Hier zijn we trots op en dit willen we graag zo houden en uiteraard verder uitbouwen.

Per direct zoeken wij een creatieve

Social Media Manager

met affiniteit voor architectuur & stedenbouw

24-32 uur per week

Als Social Media Manager ben je mede verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van de online social media strategie, je schrijft en creëert online content, bedenkt online campagnes en verbetert de online vindbaarheid van Being Development en haar projecten. Hierbij werk je nauw samen met de Creatief strateeg, Projectmanager Marketing, de PR & Communicatiemanager en Grafisch vormgever vanuit ons kantoor in bruisend Amsterdam Noord.

Je profiel

 • Een afgeronde HBO/ WO-opleiding, in de richting communicatie, advertising, online marketing;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van marketing en communicatie;
 • Ervaring met Adobe-programma’s, SEA o fSEO;
 • Ervaring met CRM-systemen en E-mailmarketing-tools is een pré;
 • Creatief, met een goed gevoel voor taal (Nederlands en Engels) en oog voor detail en vormgeving.

Ons aanbod

 • Waardering voor je werk en inzet en uiteraard een goede beloning op basis van je kennis en ervaring;
 • Minimale werkweek van 24 uur. Ook 28 of 32 uur mogelijk;
 • Samen lunchen, inspirerende workshops bijwonen en een maatschappelijk betrokken team met ambitie;
 • Budget voor opleidingen;
 • Een bijzondere werkplaats in Amsterdam Noord waar je meewerkt aan stedelijke vernieuwing en complexe vastgoedprojecten;
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven – ook buiten social media en online marketing.

Om persoonlijke waarde te creëren besteedt Being veel tijd en aandacht aan zelfontwikkeling. We werken hiervoor met onze eigen aanpak: het Personal Being Plan. We vertellen je hier graag meer over tijdens de kennismaking.

Interesse?
Ben jij een social media expert? En wil jij ons meehelpen om de inspirerende verhalen over stedelijke vernieuwing en complexe vastgoedprojecten te vertellen? Dan dagen wij je uit om te solliciteren!

Stuur een goed onderbouwde motivatie met cv naar aweidema@beingdevelopment.nl t.a.v. Anne Feikje Weidema. Eventuele vragen kun je ook via dit e-mailadres stellen. Meer informatie over Being Development kan je vinden op onze website www.beingdevelopment.nl en via LinkedIn op www.linkedin.com/company/being-development.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.