Theater Rotterdam: Stagiair(e) Productieassistentie

Theater Rotterdam in Rotterdam zoekt een Stagiair(e) Productieassistentie, aantal uur in overleg | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 05-08-2019


Wij zijn Theater Rotterdam. We maken theater, presenteren theater en leiden de nieuwste generatie theatermakers op. Onze basis ligt in Rotterdam, maar we zijn evenzeer een belangrijke speler op (inter)nationale podia. We programmeren ruim 350 voorstellingen en brengen een groot aantal eigen producties uit die (inter)nationaal toeren en we zijn partner van diverse festivals en hosten concerten.

Wij zoeken voor de periode van 16 oktober tot en met 29 december 2019 voor onze familievoorstelling Repelsteeltje en de blinde prinses onder regie van Pieter Kramer een fulltime enthousiaste

Stagiair(e) Productieassistentie

aantal uur in overleg

De afdeling Productie van het Theater Rotterdam biedt mogelijkheden om brede ervaring op te doen in een inspirerende en creatieve omgeving. Als stagiair(e) maak je volwaardig onderdeel uit van ons team en beleef je het hele artistieke proces, de creatie van een nieuwe theatervoorstelling mee.

Werkzaamheden
Als productieassistent werk je onder directe verantwoordelijkheid van de productieleider van de voorstellingen waar je aan werkt, maar je werkt ook veel samen met het hoofd techniek, de financiële administratie en externe aanbieders. Je bent verantwoordelijk voor de reisorganisatie van tournee, zoals het regelen van vervoer, hotels, séjours en catering. Je vraagt indien nodig vergunningen en ontheffingen aan en verzorgt veel organisatorische werkzaamheden voor de afdelingen productie, techniek, kap & grime en het kostuumatelier. Je notuleert de productievergaderingen.

Wij vragen

  • HBO werk- en denkniveau (en nog ingeschreven bij een opleiding tijdens de stageperiode).
  • Goede communicatieve en contactuele eigenschappen (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Een open, collegiale werkhouding, bereidheid om samen te werken.
  • Een initiatiefrijke en pro-actieve houding.
  • Flexibiliteit, zorgvuldigheid en gevoel voor organisatorische verhoudingen.
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen.

Wij bieden
Een leuke, afwisselende stageplek in een bijzondere organisatie met een stagevergoeding.

Voor meer informatie over deze vacature en voor sollicitaties (met CV) kun je contact opnemen met Silvia de Vries (productieleider) via silvia.devries@theaterrotterdam.nl. Reageren kan tot en met 5 augustus 2019.

Meer informatie over de voorstelling.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.