Submarine: Uitvoerend Producent

Submarine in Amsterdam zoekt een Uitvoerend Producent, voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie | Sluitingsdatum: geenSubmarine is een productiebedrijf in hartje Amsterdam, gespecialiseerd in het bedenken en produceren van internationale tv series, animatieseries, documentaires en vernieuwende film producties, van concept tot eindproduct. Coproducenten waar wij regelmatig mee samenwerken zijn ondermeer VPRO, NTR, KRO, AVRO, en buitenlandse omroepen zoals ZDF, ARTE, PBS en Channel 4.

Wij zoeken een

Uitvoerend Producent

aantal uur: nader te bepalen

Als uitvoerend producent ben je verantwoordelijk voor de planning, het budget, de contracten van verschillende producties. Het is een gevarieerde baan, je bent betrokken van de ontwikkeling tot de post-productie van een project. Je werkt aan verschillende projecten, in samenwerking met de producenten en het productieteam.

Daarbij hoort bijvoorbeeld subsidieaanvragen doen bij fondsen in Nederland en het buitenland, begrotingen maken, (co)producties opstarten en uitvoeren binnen de financiële limieten van het project, productionele en financiële controle voeren, afrekeningen maken, contracten afsluiten en een goede samenwerking met regisseur en team en met de producenten van Submarine onderhouden.

We zoeken
een ambitieuze ervaren uitvoerend producent die in staat is leiding te geven aan een aantal van onze producties:

  • je bent flexibel en kan dus heel goed inspelen op veranderde omstandigheden
  • daarnaast kan je creatief (oplossingsgericht) meedenken, je hebt oog voor detail en houdt goed overzicht
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerend producent bij een productiebedrijf
  • internationale ervaring is een pre
  • verder ben je bij voorkeur woonachtig in Amsterdam of omgeving
  • beheers je de Engelse en de Nederlandse taal

Aanbod:
Een afwisselende baan waarbij je werkt met een groep van jonge, professionele creatievelingen in Amsterdam. Submarine huist in een monumentaal pand, Lab111, waar ook een restaurant en bioscoopzalen gevestigd zijn.

Reageren:
Ben je geïnteresseerd, mail dan je CV met motivatie naar: officemanager@submarine.nl

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.