Stichting Submarine Channel: Interactive Producer

Stichting Submarine Channel in Amsterdam zoekt een Interactive Producer, aantal uur in overleg | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Nader te bepalen, Parttime | Sluitingsdatum: geenSubmarine Channel is een productiehuis voor interactieve producties zoals korte web films, interactieve animaties, interactieve graphic novels, interactieve documentaires en andere vernieuwende formats. Ons mandaat is om nieuwe manieren van verhalen vertellen te verkennen. Publieksbereik vinden we echter net zo belangrijk als vernieuwing. Verder zijn er veel awards gewonnen, waaronder een Digital Emmy, Prix Europa, NHK Japan Prize, Peabody Award, en de SXSW Interactive Award. Submarine Channel is een stichting en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de Deelregeling Digitale cultuur van het Stimuleringsfonds.

Interactive Producer

aantal uur in overleg

Wij zoeken

 • Iemand met een passie voor nieuwe media die in staat is om zowel kleine als grotere / complexe interactieve projecten van de grond af op te bouwen.
 • Een producer die goed samenwerkt in een team bestaande uit regisseurs, redacteuren, productie en directie en samen met hen inhoudelijke concepten vertaalt naar spannende nieuwe media-formats met een sterke narratieve component.
 • Een producer die in staat is projectplannen te schrijven, offertes en subsidievoorstellen te maken en ervoor zorgt dat ideeën snel en zo efficiënt mogelijk kunnen worden uitgevoerd.
 • Iemand die goed contact onderhoudt met eventuele opdrachtgevers over de voortgang. Door het innovatieve karakter van de projecten is het een behoorlijke uitdaging om gestelde deadlines te behalen en binnen de begroting te blijven.
 • Een producer die stressbestendig is en meerdere projecten tegelijk kan overzien.
 • Het een uitdaging vindt om op termijn zelfstandig op pad te gaan om bijvoorbeeld presentaties te geven op internationale festivals en events, projecten te pitchen of prijzen in ontvangst te nemen.

Eisen

 • Een HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare ervaring met het succesvol ontwikkelen en produceren van audiovisuele producties.
 • Je beschikt over een relevant eigen netwerk.

Verder

 • Beheers je de Engelse en de Nederlandse taal.
 • Ben je een teamspeler, ambitieus en resultaatgericht.
 • Weet je hoe je zaken op papier krijgt.
 • Sta je als Interactive Producer stevig in je schoenen, maar ben je ook dienstbaar ingesteld.

Aanbod
Bij Submarine ben je bezig met de laatste ontwikkelingen op media- en technologie gebied, op zoek naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van internet waarin altijd een link wordt gelegd naar andere media zoals televisie en film. Je krijgt kansen om verantwoordelijkheden naar je toe te trekken, en zo vorm te geven aan je loopbaan. Je werkt in een groep van jonge, professionele creatieven in een monumentaal pand in het centrum Amsterdam.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd, mail dan je CV met motivatie naar Willeke Steenbeeke, via willeke@submarine.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.