Stichting Naturalis Biodiversity Center: Kassamedewerkers

Stichting Naturalis Biodiversity Center in Leiden zoekt Kassamedewerkers voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 18-07-2019


Naturalis Biodiversity Center is hét kennisinstituut op het gebied van biodiversiteit in Nederland. Met ruim 42 miljoen objecten beheren we één van de grootste natuurhistorische collecties ter wereld. Wereldwijde samenwerkingsverbanden, met 12 hoogleraren aan de Nederlandse universiteiten en de enorme collectie van planten, dieren en mineralen, geven Naturalis een unieke internationale positie en verantwoordelijkheid. Met onze tentoonstellingen, educatieve activiteiten en internetdiensten laten wij een breed publiek kennis maken met de diversiteit van het leven op aarde. Eind augustus openen wij ons gloednieuwe museum, waar we jaarlijks 425.000 bezoekers verwachten. Ruim 60.000 hiervan zijn leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Met 9 prachtige tentoonstellingszalen vól met het mooiste uit de natuur, workshopruimtes, leuke winkels, een restaurant en een café. Waar jong en oud kan zien, doen en beleven. Een echte ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil ontdekken over de natuur.

Ben jij ons nieuwe natuurtalent? Wij zoeken per direct

Kassamedewerkers

24-32 uur per week

Wat ga je doen?
Je komt te werken in het winkelteam (7 medewerkers) dat onderdeel is van de afdeling Commerciële Zaken, waar ook de horeca en zaalverhuur zijn ondergebracht. De winkels van Naturalis bieden een uniek en rijk assortiment van bijzondere producten met een verhaal; in een omgeving waar maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid de norm is. Je voert alle voorkomende kassawerkzaamheden uit en informeert klanten over onze producten. Je helpt onze klanten op een vriendelijke manier en weet goed om te gaan met feedback en klachten. Jij zorgt er voor dat de bezoeker de winkel en het museum met een lach verlaat. Samen met je collega’s zorg je er voor dat de winkels er altijd verzorgd uitzien en dat de voorraden tijdig worden aangevuld.

Profiel en functie-eisen
Je hebt een relevante MBO opleiding in een retail of dienstverlenende richting. Je hebt aantoonbare ervaring als verkoopmedewerker in een winkel, staat bezoekers netjes en duidelijk te woord en zet een klant graag in het zonnetje. Ook heb je ervaring in het werken met geautomatiseerde kassasystemen en werk je altijd accuraat. Je werkt graag samen en bent zowel klant- als resultaatgericht. Je vindt werken in een dynamische omgeving leuk, straalt rust uit en raakt niet in paniek als het druk is in de winkels. Om ook onze buitenlandse bezoekers goed te kunnen adviseren, spreek je Engels. Vanzelfsprekend deel je onze interesse voor de biodiversiteit en de natuur.

Het museum is 362 dagen per jaar open, dus werken (op roosterbasis) in de weekenden, op feestdagen en in vakantieperiodes hoort erbij.

Ons aanbod
Een functie in de fascinerende werkomgeving van ons splinternieuwe museum. Een maatschappelijk relevante organisatie waarin een grote diversiteit aan professionals samenwerkt met liefde voor de natuur en biodiversiteit. Je gaat werken in Leiden, vlakbij het station, goed bereikbaar vanuit andere plaatsen in de Randstad. De functie is ingeschaald in schaal 3 (Museum cao), Het salaris is afhankelijk van (relevante) ervaring en ligt tussen de € 1.984,- en € 2.314,- bruto per maand o.b.v. 36-uur per week. Wij bieden je een contract voor 24-32 uur per week voor de periode van een jaar, waarbij verlenging mogelijk is. Ons museum gaat eind augustus open, dus het zou fijn zijn als je per 1 augustus ons team kunt komen versterken.

Informatie en sollicitatie
Herken je je in het profiel? Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij als kassamedewerker aan de slag wilt en waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze functie. We vragen je uiterlijk 18 juli 2019 te reageren door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Peter Schalk (via 071-7519622) en voor procedurele informatie met de afdeling P&O (071-751 9191).
Let op: De gesprekken vinden plaats op 23 en 24 juli 2019.

Naturalis onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.
Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.