Stichting Mediamatic: Barmanager

Stichting Mediamatic in Amsterdam zoekt een Barmanager voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 31-08-2019


Mediamatic is een centrum voor nieuwe kunstvormen. We organiseren lezingen, exposities en workshops op het snijvlak van bio-design, kunst, zintuigen en de maatschappij. In onze Biotoop, aan de waterkant in het hart van Amsterdam, is Mediamatic Eten. Onze bar/ restaurant/ testkeuken waar je kunt proeven, drinken en relaxen.

Voor onze prachtige plek in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een Barbaas (m/v) die samen met het keukenteam en het programmateam leiding gaat geven aan onze collega’s. Je hebt ruim ervaring in de horeca (banqueting is een pre). Liefde voor cultuur, authentiek eten, kwaliteit en gastvrijheid is een must.

Barmanager

40 uur per week

Samen met ontwerpers, kunstenaars en wetenschappers brengen we nieuwe ontwikkelingen naar het publiek en doen we onderzoek. In onze presentatie en workshops leer je over de rol van micro-organismen en het eigen lichaam in de kunst en design. Er is een ruime keuken en een klei-oven voor de pizza. We doen regelmatig restaurant take-overs met interessante gastchefs en kunstenaars maar bieden ook nederige gastvrijheid voor onze bezoekers. Naast gewone bezoekers voor programma, bar en restaurant hebben we ook vaak groepen die ontmoetingen organiseren op onze bijzondere locatie. We werken bij voorkeur met lokale seizoensgroenten en producten van makers die we kennen. Duurzaamheid, hoe lastig ook in de horeca, staat hoog in het vaandel. Onze menukaart is vegan.

Werkzaamheden

  • Bar en terras coördineren
  • Nadenken over verbetering van organisatie rondom de bar en terras
  • Collega’s begeleiden, roosters maken en trainen
  • Samenwerken met chef en programma team
  • Voorraden bijhouden en bestellingen plaatsen

Profiel

  • Jij houdt van aanpakken en gebruikt graag hersens
  • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels
  • Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden, horeca-ervaring en werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband.
  • Je hebt een kritische houding en bent niet bang om mensen actief aan te sturen
  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?
Wij bieden een inspirerende werkplek in Amsterdam bij een kunstcentrum waar geen twee dagen hetzelfde zijn. Een fatsoenlijk salaris. Gratis toegang tot al onze evenementen en workshops.

Solliciteren
Stuur een korte brief met cv naar werk@mediamatic.nl onder vermelding van ‘Barbaas’. Alle bijlages meesturen als PDF. Voor meer informatie kun je mailen naar hetzelfde adres. Of bel Willem Velthoven op 06 8115 0608.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.