Stichting ECI cultuurfabriek: Theaterdocent

Stichting ECI cultuurfabriek in Roermond zoekt een Theaterdocent, uren n.t.b. | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 20-08-2019


De ECI is het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder een dak! Een bijzondere plek aan de Roer met een middelgrote popzaal met 500 staanplaatsen, een vlakke vloertheater met 235 stoelen, 2 filmzalen (137 stoelen), een expositieruimte en een educatieafdeling met cursusaanbod in de disciplines muziek, theater, beeldend en dans. Het ECI-programma omvat (pop)muziek, theater en dans, een uitgekiende art house-filmselectie in beide filmzalen en een breed cursusaanbod (zowel binnen – als buiten de eigen locatie). We mikken op diversiteit, publieksopbouw en de positionering van ECI in de regio als kwalitatief hoogstaande, maar ook laagdrempelige culturele voorziening: als podium voor talentontwikkeling en als producent.

Bij ECI krijgt creativiteit de ruimte. Creëer. Maak iets moois. Met je handen, je lijf of in je hoofd. Met film, muziek, dans, theater, beeldende kunst en educatie op een waanzinnig mooie plek.

ECI Cultuurfabriek stelt zich tot doel haar afdeling educatie sterker te positioneren. Dat betekent dat we ons aanbod tegen het licht houden en willen innoveren. Het contact met het onderwijs in stad en regio is goed maar kan nog beter. Samen werken aan onderwijsprogramma’s in alle disciplines zowel binnen als buiten school en op de eigen ECI-locatie(s), is het streven. Het doel is om meer deelnemers (aan schoolprogramma’s en projecten) als ook een groter aantal cursisten te realiseren.

Ben jij dit? ECI cultuurfabriek zoekt een

Theaterdocent

uren n.t.b.

Functiebeschrijving:

  • Als theaterdocent ben je een onderdeel van het theaterteam van theaterschool LuidZuid, onderdeel van de ECI cultuurfabriek.
  • Je geeft toneellessen aan kinderen op de woensdagmiddag. Het gaat om 2 lesgroepen. Toneelklas voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Lestijd: 15:30-17:00
    Toneelklas voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Lestijd: 17:00-18:30.
  • Daarnaast zijn we vaak op zoek naar docenten voor workshops en andere educatieve projecten in Roermond en omgeving.

Vaardigheid en kennis:

  • Je hebt een afgeronde theateropleiding (HBO).
  • Je hebt ervaring en affiniteit met het werken met (jonge) kinderen.
  • Je staat open voor het verzorgen van workshops in het primair- en in het voortgezet onderwijs, intern en op externe locaties.

Wij bieden:
Een plek als theaterdocent in het theaterteam van theaterschool LuidZuid onderdeel van de ECI cultuurfabriek Roermond.
Betaling als zzp-er in overleg.

Procedure:
Reageren op de vacature kan tot 20 augustus 17.00 u. d.m.v. het mailen van een motivatiebrief + CV t.a.v. Joery Wilbers (directeur ECI Cultuurfabriek) naar annemarievoogt@ecicultuurfabriek.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.