Nicole Beutler Projects: Stagiair(e) Marketing & Publiciteit

Nicole Beutler Projects in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing & Publiciteit voor 16-32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats, Werkervaringsplaats | Sluitingsdatum: 12-08-2019


Waarom stage lopen bij Nicole Beutler Projects?
Het werk van Nicole Beutler beweegt zich op het snijvlak van theater, dans, performance en beeldende kunst. Als geen ander weet Beutler diep menselijke filosofische thema’s te combineren met een conceptuele vormentaal.

Vanuit steeds nieuwe samenwerkingen zoekt Beutler naar inspiratie, inzicht en schoonheid. Dit vertaalt zich in overtuigende voorstellingen met een divers profiel: dans & performance, muziektheater & opera, jongerenvoorstellingen, beeldend theater & toneel in zowel de grote zaal, de kleine zaal en op locatie.

Kortom: tijdens je stage bij Nicole Beutler Projects doe je meteen ervaring op met verschillende kunstdisciplines, kom je in aanraking met een breed netwerk aan speellocaties en leg je contacten bij onze samenwerkingspartners. We stevenen af op een dynamisch najaar met daarin de tournees van onze grote dansopera 8: METAMORPHOSIS, de urban dansvoorstelling ROLE MODEL (in samenwerking met DOX) en de intieme performance the exact position of things. Daarnaast organiseren we het omvangrijke jubileumfestival NBcollection en voeren we een crowdfundingcampagne voor de publicatie van een oeuvreboek.

Zie jij jezelf in de culturele sector werken als theatermarketeer en communicatiemedewerker? Onder begeleiding van onze ervaren marketing- en publiciteitsmedewerkers maak je kennis met het reilen en zeilen van het theatervak achter de schermen.

Stagiair(e) Marketing & Publiciteit

16-32 uur per week – in overleg

Wat ga je doen?
Je ondersteunt bij dagelijkse werkzaamheden op kantoor en op het gebied van communicatie en publiciteit.

  • Je ondersteunt het communicatieteam op tour.
  • Je ondersteunt de marketingmedewerkers met het benaderen van doelgroepen, de productie van communicatiemiddelen en het maken van content voor sociale media.
  • Je bent onderdeel van het NBteam en ondersteunt op kantoor met bijvoorbeeld het notuleren van vergaderingen.

Wij bieden:

  • Een professionele leeromgeving met intensieve begeleiding op maat, in het hart van het Nederlandse theater-/dans-/performance-veld.
  • Gezellige en inspirerende collega’s op een fijn kantoor op een mooi plekje in het centrum van Amsterdam nabij Centraal Station.
  • De mogelijkheid om een afstudeeronderzoek te doen.
  • Een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Wij vragen

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Past deze stage bij jou? Dan zijn wij benieuwd naar jou. Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 12 augustus naar mayke@nbprojects.nl ter attentie van Mayke Klomp, hoofd Marketing & Publiciteit. Voor vragen kun je Mayke mailen. Tussen 22 juli en 12 augustus is ons kantoor gesloten.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.