Museum Beelden aan Zee: Assistent Operationeel Manager (Stage)

Museum Beelden aan Zee in Den Haag zoekt een Assistent Operationeel Manager, aantal uur in overleg | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats, Werkervaringsplaats | Sluitingsdatum: 12-08-2019


Museum Beelden aan Zee in Scheveningen is het enige Nederlandse museum dat zich uitsluitend met de beeldhouwkunst bezighoudt. In de verschillende zalen en terrassen worden zo’n twaalf tentoonstellingen per jaar georganiseerd met internationale moderne beeldhouwkunst in de meest uiteenlopende materialen en stijlen. Uniek is het uitzicht op zee vanaf de beeldenterrassen en de Zeezaal waar de wisselende collectie van het museum te zien is, met werk van Armando, Stephan Balkenhol, Tony Cragg, Berlinde De Bruyckere en vele anderen.

In oktober 2019 opent een nieuwe tentoonstelling met bekende werken van Niki de Saint Phalle. Vanwege verwachte drukte zoekt Museum Beelden aan Zee per september 2019 een

Assistent Operationeel Manager (Stage)

aantal uur in overleg

Als assistent operationeel manager ga je aan de slag met de dagelijkse bedrijfsvoering van het museum. Jij zorgt ervoor dat elke bezoeker de ultieme museumervaring beleeft en dat de tentoonstelling zo volop tot haar recht komt. Deze museumervaring begint bij informatieaanvragen via e-mail of telefoon, die je adequaat aanpakt en afhandelt. Daarop kan een bezoek volgen. Tijdens dit bezoek moet alles in orde zijn: entree, winkel, café en gebouw. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoeker en zorgt ervoor dat het de bezoeker aan niets ontbreekt. Bovendien coördineer jij de commerciële activiteiten in het museum. Denk hierbij aan het inboeken van rondleidingen, events, vergaderingen, lunches, et cetera. Tijdens drukte spring je bij in het café, de winkel, bij de entree of als suppoost. We zijn een hecht team van collega’s en vrijwilligers dat veel samenwerkt.

Jouw profiel

  • Je bent stressbestendig, kunt snel schakelen en bent secuur.
  • Je toont eigen initiatief en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je bent oplossingsgericht en communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift.
  • Je hebt een goede mondeling en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt affiniteit met de culturele sector, bij voorkeur ook met beeldhouwkunst.
  • Je bent in ieder geval beschikbaar van september tot en met december 2019.

Wij bieden
Een leuke en leerzame stageplek in de culturele sector, waarbij alle facetten van de museumbedrijfsvoering aan bod komen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager en je krijgt de ruimte om je eigen talenten verder te ontwikkelen. Het aantal stagedagen is bespreekbaar. Voor 24 uur per week hebben wij een stagevergoeding beschikbaar van € 250,00 per maand.

Interesse?
Stuur uiterlijk 12 augustus 2019 je motivatiebrief en cv naar lodder@beeldenaanzee.nl ter attentie van Assistent Operationeel Manager.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.