Jewel Labs: Support Consultant

Jewel Labs in Zaandam zoekt een Support Consultant voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 15-08-2019


Jewel Labs is een sterk groeiend bedrijf dat gebruiksvriendelijke, web-based kaartverkoopsoftware voor culturele instellingen (Bioscopen, Theaters, Musea, Festivals, et cetera) ontwikkelt. Het is onze missie om het verkopen van kaartjes voor onze klanten makkelijker, flexibeler en effectiever te maken. Kaartverkoop via verschillende websites, kassa’s en wederverkopers sluiten daarom binnen onze applicatie Z-Tickets naadloos op elkaar aan. Kijk voor meer informatie op onze website. Jewel Labs is gevestigd in Zaandam naast het station Kogerveld, vanaf Amsterdam Sloterdijk 10 minuten met de trein.

Support Consultant gezocht per 1 augustus 2019  ter vervanging van zwangerschapsverlof. We bieden een contract voor 6 maanden met wellicht een contractverlenging om onderdeel van het vaste team te worden.

Support Consultant

40 uur per week

Vind je het leuk klanten te helpen, problemen op te lossen, een spin in het web te zijn, met systemen te werken? En dat allemaal binnen een sterk groeiend bedrijf voor de culturele sector? Dan is onze vacature van Support Consultant vast iets voor jou!

Functie
Als Support Consultant verzorg je de eerste lijn support voor onze klanten. Je geeft uitleg aan klanten, telefonisch en via e-mail over ons systeem Z-Tickets (‘hoe doe ik…’), analyseert rapportages en lost gebruikersfouten op. Uiteraard houd je contact met de klant over de status van zijn supportvraag en informeert hem over nieuwe releases en ander nieuws. Indien nodig escaleer je problemen naar development.

Als de functie na het zwangerschapverlof wordt vervolgt ga je daarnaast ook je bezig houden met implementaties. Je begeleidt in nauw contact met onze klanten de implementatie van ons systeem Z-Tickets bij nieuwe klanten, van handtekening tot livegang. Je voert nieuwe klanten op, maakt tickettemplates aan, configureert de koppeling tussen Z-Tickets en andere systemen en test de implementatie met de klant. Je installeert printers ter plekke en hebt contact met systeembeheer over de installatie van kassacomputers. Als je goed bent ingewerkt schrijf je (online) handleidingen voor klanten en maak je hier updates van. Ook geef je trainingen aan klanten over het gebruik van Z Tickets.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Affiniteit met de culturele sector is een must, een (werk)achtergrond bij culturele instellingen en/of kaartverkoop een duidelijke pre.
 • Handig met computers en IT (bedreven in excel, ervaring met HTML, CSS een pre).
 • Logisch / abstract kunnen denken.
 • Zelfstandig kunnen werken.
 • In staat om verschillende ballen tegelijk in de lucht te houden en een hoog werktempo aan te kunnen.
 • Dedicated: werkt liever een uur door om het werk af te krijgen.
 • Gestructureerd en nauwkeurig.
 • Sterke communicatieve vaardigheden: duidelijk dingen uit kunnen leggen, je kunnen inleven in de situatie bij de klant, intern en extern iedereen op de hoogte houden.
 • Ook schriftelijk een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Geduldig, positief ingesteld, doortastend.

Wij bieden
Een fulltime functie (80 of 90% in overleg mogelijk) in een zelfstandige, levendige, no-nonsense en commerciële werkomgeving.

Geïnteresseerd in onze vacature van Support Consultant? Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) naar Nancy Schaper via jobs@jewellabs.net.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.