Jeugdtheater Hofplein: Stagiair(e) Productie – Opleidingen

Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam zoekt een Stagiair(e) Productie – Opleidingen voor 2 tot 3 dagen per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 25-08-2019Jeugdtheater Hofplein is een theaterinstelling waar kinderen, jongeren en volwassenen kennis kunnen maken met theater. Naast het verzorgen van lessen aan, en het maken van voorstellingen met leerlingen van Jeugdtheater Hofplein, verzorgt Jeugdtheater Hofplein, in samenwerking met schoolbestuur LMC en het Albeda College, opleidingen op Mavo-, Havo-, Vwo- en Mbo-niveau. Uit de samenwerking met schoolbestuur LMC komen De Theaterhavo/vwo (THV) en de Mavo voor Theater (MT010) voort.

Voor De Theaterhavo/vwo en de Mavo voor Theater zoekt Jeugdtheater Hofplein voor schooljaar 2019-2020 een:

Stagiair(e) Productie – Opleidingen

2 tot 3 dagen per week

Wij zoeken iemand voor ongeveer 2 tot 3 dagen in de week. Het precieze aantal uren en de periode wordt in overleg bepaald.

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende stagiair(e) die van aanpakken weet, zelfstandig en nauwkeurig is. De stagiair(e) werkt, samen met de productiemedewerker, aan de organisatorische uitvoering van voorstellingen, projecten en presentaties van de leerlingen van de THV en MT010, zoals exposities, voorspeelavonden en open podia. Werkzaamheden kunnen zijn: inzicht krijgen in de inhoud van de projecten, draaiboeken maken, technische riders opstellen, catering regelen, programmaboekjes ontwerpen en uitnodigingen maken/ verzenden/ verwerken. De precieze invulling van de stage bepalen wij graag in overleg met de stagiair(e); dit is ook afhankelijk van de voorkeuren/ kwaliteiten/ ontwikkelpunten.

Wij zoeken iemand die:

  • Een passende opleiding doet/heeft gedaan, zoals evenementenmanagement of vrijetijdsmanagement;
  • Affiniteit heeft met kunst, jongeren en onderwijs;
  • Georganiseerd en gestructureerd werkt;
  • Goede kennis van Office programma’s als Word, Excel en Outlook heeft;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden heeft;
  • Een proactieve werkhouding heeft;
  • Bereid is om bij de uitvoer van projecten aanwezig te zijn; ook in de avonduren/ weekenden.

Wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving in een creatieve omgeving;
  • Een leerzame stageplek met ruimte voor eigen ideeën.

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur zo snel mogelijk maar uiterlijk 25 augustus 2019 via de email een sollicitatiebrief met cv naar Kirsten Reininga, de productiemedewerker van de THV en MT010, via k.reininga@hofpleinrotterdam.nl.

Indien je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, vindt deze plaats in de week van 15 juli, 26 augustus of 2 september aanstaande.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.