Flint theater, evenementen & congressen: Marketingstagiair

Flint theater, evenementen & congressen in Amersfoort zoekt een Marketingstagiair voor 32-36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen


Wie zijn wij
Theatervoorstellingen, congressen, evenementen, concerten, feesten… Flint, theater, evenementen en congressen in Amersfoort, trekt jaarlijks zo’n 150.000 bezoekers. Een divers publiek dat ons bezoekt voor een divers programma. Van cabaretvoorstellingen van Ali B, Patrick Laureij en Jochem Myjer, tot musicals en dansvoorstellingen. En ook voor concerten, dancefeesten en congressen ben je bij ons aan het juiste adres. Met onder andere onze stijlvolle Rabobank Theaterzaal en onze multifunctionele AFASzaal bieden wij voor elk wat wils.

Omdat we zo’n breed publiek bedienen, willen we graag dat iedere bezoeker zich thuis voelt. Ook zien we graag dan onze medewerkers zich thuis voelen. We zijn een platte organisatie met een open en informele cultuur. Als je plezier hebt in je werk, straal je dat uit naar je omgeving. Daarom vinden we het belangrijk dan onze mensen zich op hun plek voelen.

Wie wij zoeken
Wij zoeken een gezellige aanvulling voor onze afdeling die niet kan wachten om kennis met ons te maken. Het is fijn als je affiniteit hebt met het theater. Helemaal enthousiast zijn we als je de weg weet in Photoshop. Onze stage is geschikt voor hbo of wo in het tweede of derde jaar van je studie.

Marketingstagiair

m/v | 32-36 uur per week

Ali B, Jandino Asporaat en Nick & Simon – zomaar wat namen die dit theaterseizoen in Flint op het podium staan. Flint is niet voor niets één van de grotere theaters in Nederland. Elk jaar biedt Flint een podium aan ruim 200 theatervoorstellingen en nog eens 200 congressen en evenementen.

De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor alle publiciteit omtrent theatervoorstellingen, eigen producties, evenementen en congressen en onze eigen horeca.

Wat je gaat doen
Je maakt in een informele sfeer kennis met het werken op de marketingafdeling van een theater. Je ervaart hoe het is om te werken met marketingplannen en het uitzetten van publiciteitsacties. De afdeling marketing verzorgt alle online en offline uitingen van Flint. Je krijgt uiteraard de ruimte om zelf ideeën in te brengen en uit te voeren. Zo kun je ons bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van email nieuwsbrieven en het opzetten van social mediaberichten.

Jouw team
We heten je graag van harte welkom op onze marketingafdeling die bestaat uit een afdelingscoördinator en drie vaste medewerkers. We houden van gezelligheid en hebben soms tijd om ook even een lolletje te maken. Natuurlijk mag je ook mee met onze afdelingsuitjes.

Wat wij jou bieden
Een hele brede marketingstage van 4 of 5 dagen per week. Je kunt zelf kiezen of je je stage meer richting theatervoorstellingen, Flint producties of zakelijke marketing wilt volgen. En dat bij een toffe organisatie met een breed aanbod aan voorstellingen en evenementen. Uiteraard mag je gratis de theatervoorstellingen bezoeken en krijg je een stage vergoeding.

Solliciteren
Gaat jouw theaterhart sneller kloppen? Aarzel dan niet langer en solliciteer! Stuur je cv en motivatie naar marketing@flint.nl. Laat in je motivatie ook direct weten welke richting van onze afdeling je voorkeur naar uit gaat. (zakelijke marketing of theatervoorstellingen) Heb je vragen over deze vacature? Stel die dan ook via bovenstaand e-mailadres of via 033 4 229 221.

Zijn wij enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek en met een beetje geluk mogen we jou in ons team verwelkomen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.