DONS Opvang B.V.: Kunstvakdocenten en Basisschoolleerkrachten

DONS Opvang B.V. in Amsterdam zoekt Docenten Drama, Muziek, Dans, Beeldende Vorming en Lichamelijke Opvoeding of Basisschoolleerkrachten voor 20-30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geen


DONS Opvang is niet zomaar een BSO waar kinderen na schooltijd de tijd doden. Zodra de laatste schoolbel gegaan is komt een bevlogen team van kunstvakdocenten en groepsleerkrachten de school omtoveren tot een bijzondere plek waar kinderen niet alleen lekker kunnen spelen maar ook lessen krijgen in theater, muziek, beeldende vorming, dans en gym. Bij DONS creëren we een omgeving waarin volop ruimte is voor gekte, waar zomaar ineens een personage kan binnen wandelen en waar we veel zingen, toneelspelen en ravotten met de kinderen. Dit team zouden we graag willen aanvullen met enkele bevlogen, nieuwe docenten, die er niet voor terugdeinzen om wat verantwoordelijkheid op zich te nemen.

DONS heeft een unieke samenwerking met de scholen waar we gevestigd zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat onze docenten ook drama- en muziekonderwijs verzorgen onder schooltijd en dat we helpen bij vieringen en evenementen. Als je voor DONS aan de slag gaat is er dus altijd wel een leuke uitdaging voor je te vinden!

Bij DONS zijn we actief bezig met de ontwikkeling van elk kind binnen de vertrouwde omgeving van de eigen school maar met alle ruimte voor creativiteit, spel en sport die op een gewone lesdag vaak mist. En omdat DONS altijd groeit zijn we op zoek naar jou!

DONS zoekt kunstvakdocenten en basisschoolleerkrachten voor 3 verschillende locaties in Amsterdam!!

Docenten Drama, Muziek, Dans, Beeldende Vorming en Lichamelijke Opvoeding of Basisschoolleerkrachten

20-30 uur per week

Je bent creatief en biedt cursussen aan tijdens onze bijzondere buitenschoolse opvang en je geeft kunstvaklessen onder schooltijd aan basisschoolleerlingen.

Wat we vragen:

  • Afgeronde docentenopleiding.
  • Beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, of op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag.
  • Aantoonbare ervaring met het geven van creatieve lessen aan kinderen in de basisschoolleeftijd.
  • Het kunnen bespelen van een of meerdere muziekinstrumenten is een pre.

Wat we bieden:

  • Een hecht team van collega’s die samenwerken vanuit verschillende kunstdisciplines.
  • Een afwisselende baan waarin je je talent volop kunt ontwikkelen.
  • Een salaris conform de cao Onderwijs.
  • 2 uur voorbereidingstijd per week.
  • 20 tot 30 werkuren verdeeld over 4 dagen.
  • Opvanglocatie: in overleg word je op één van onze vestigingen in Amsterdam geplaatst.

Stuur je cv met motivatie naar Asta Kat (info@donsopvang.nl).

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.