We Are Public: Stagiair(e) Contentcreatie

We Are Public in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Contentcreatie voor 20 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen


We Are Public is een nieuwe manier van cultuur ontdekken en financieren. We zijn een beweging van cultuuroptimisten, die vinden dat spannende kunst en cultuur meer publiek en inkomsten verdient en daar zelf voor willen zorgen. We hebben een uniek cultuurlidmaatschap ontwikkeld waarmee je momenteel voor € 17 per maand de spannendste cultuur van Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Brabant, Leiden, Delft en Haarlem kan bezoeken. De inkomsten vloeien terug naar de podia en makers. We Are Public is vijf jaar geleden begonnen in Amsterdam en is sindsdien uitgebreid naar verschillende andere steden in Nederland.

Wij zoeken voor de afdeling Online Marketing per 1 september een

Stagiair(e) Contentcreatie

20 – 32 uur per week

Wat doe je dan precies? Je houdt je bezig met o.a. het maken van content voor de online kanalen, zoals filmpjes en / of blogteksten. En het ondersteunen van de marketingafdeling met de websiteredactie, beheer van social media en e-mailcommunicatie, zoals de nieuwsbrieven aan onze leden.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage voor communicatieve organisatietalenten met ambities in de culturele sector. Bij We Are Public werk je bij een jonge, dynamische organisatie die midden in het culturele veld staat.

Wij zoeken iemand die

  • een relevante HBO of WO opleiding volgt of net heeft afgerond;
  • zelfstandig en nauwkeurig kan werken;
  • affiniteit heeft met de nieuwe, spannende cultuur waar We Are Public voor staat;
  • goed kan schrijven (Nederlands en eventueel Engels);
  • ervaring op wil doen in een ondernemende culturele organisatie;
  • minimaal 3 dagen per week beschikbaar is voor een periode van minstens 3 maanden, vanaf augustus/september 2019;
  • woonachtig is in de omgeving van Amsterdam.

Naast een onvergetelijke en zeer leerzame stage met veel kansen om je netwerk uit te breiden, bieden we een We Are Public-lidmaatschap, elke dag een lekkere lunch op een fijn kantoor in De School in Amsterdam-West en een stagevergoeding.

Interesse?
Stuur zo snel mogelijk een mail naar stage@wearepublic.nl met je cv en motivatie.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.