Theater Dakota: Medewerker Productie

Theater Dakota in Den Haag zoekt een Medewerker Productie voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 02-07-2019


Theater & Filmhuis Dakota is één van de acht Cultuurankers van Den Haag. Een plek waar iedereen welkom is en waar mensen op toegankelijke manier in contact kunnen komen met kunst en cultuur. Maar het is ook een bruisende plek waar elke dag wel iets te doen is. Van bekende bioscoopfilms, tot jonge theatermakers, van het bekijken van grote kunstwerken op ons plein, tot het zelf bezig zijn in onze creatieve Artlabs.

Omdat we de laatste tijd behoorlijk aan het groeien zijn, is uitbreiding van het team nodig.

Wij zoeken een

Medewerker Productie

24 uur per week

De afgelopen jaren is Theater & Filmhuis Dakota steeds meer zelf aan het produceren. Van festivals op ons plein tot eigen voorstellingen. En voor de toekomst zijn we nog veel meer van plan!

Voel jij je als een vis in het water wanneer je lekker veel mag regelen en organiseren? Dan moet je zeker reageren. Want bij ons ben je de ene dag bezig met een vergunningsaanvraag, de volgende dag ben je spelers van een voorstelling aan het nabellen terwijl je op de fiets zit, omdat er nog wat aankleding moet worden gekocht voor een festival dat morgen start.

Binnen je uren ben je bezig met verschillende projecten en ben je een schakel tussen de programmamakers en de techniek en floormanagers van Theater & Filmhuis Dakota.

  • Inschaling naar CAO Nederlandse Podia Schaal 6
  • MBO/HBO Niveau met ervaring in productiewerk

Wij zijn ook nog op zoek naar een medewerker PR&Communicatie en een medewerker Administratie/planning/sales. Kijk voor meer informatie op www.theaterdakota.nl/nieuws/wij-zijn-op-zoek-naar-jou/

Sollicitaties kun je op een gepaste wijze met CV tot dinsdag 2 juli 2019 sturen naar: ellen@theaterdakota.nl.Voor meer informatie over de functie(s) kun je contact opnemen met Emilie Hoefnagels op 070 360 02 52.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.