Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam: Stagiair(e) Sales en Marketing

Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Sales en Marketing voor 4 of 5 dagen per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen


De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam trekken jaarlijks gezamenlijk meer dan 750.000 bezoekers met meerdere, verrassende tentoonstellingen per jaar. Wij bieden een stageplek waar je op een laagdrempelige manier met elkaar samenwerkt op twee bijzondere historische locaties in hartje Amsterdam.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Marketing voor de afdeling Communicatie, Educatie & Marketing van De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam.

Stagiair(e) Sales en Marketing

4 of 5 dagen per week

Periode
Startdatum in overleg (bij voorkeur voor een periode van minimaal 4 maanden, 4 of 5 dagen per week).

De werkplek
De stageplaats is beschikbaar op de afdeling Communicatie, Educatie & Marketing (CEM) van De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam. De afdeling verzorgt de free publicity van de tentoonstellingen en is verantwoordelijk voor pers en publiciteit, sales en marketing, Vrienden- en relatiebeheer, educatie en de publieksprogrammering op beide locaties. De afdeling bestaat uit 15 vaste medewerkers plus projectmedewerkers en stagiaires.

De werkzaamheden
Als stagiair(e) Sales & Marketing houd je je o.a. bezig met:

  • Het opzetten van bezoekers- en doelgroepenonderzoeken en het analyseren van (online) data;
  • Het initiëren en uitwerken van lezersaanbiedingen, arrangementen, kortings- en winacties;
  • Het bieden van ondersteuning bij het creëren van (online) content: schrijven en redigeren van teksten voor de websites, nieuwsbrieven en social media;
  • Het versturen van mailings;
  • Ondersteunen van de afdeling bij de dagelijkse werkzaamheden;
  • In overleg, een eigen onderzoek/studieopdracht vanuit de opleiding.
  • Wij zoeken een gemotiveerde, zelfstandige student(e) (HBO of universiteit) die accuraat te werk gaat, houdt van een dynamische werkomgeving en beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden.

Om bij ons stage te kunnen lopen moet je studerend en ingeschreven bij een onderwijsinstelling zijn.

Heb je belangstelling?
Stuur je motivatiebrief met CV naar sales@hermitage.nl t.a.v. Joanne Droogleever Fortuyn, Sales & Marketing. Voor deze stage bieden wij een passende vergoeding.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.