Maas theater en dans: Medewerker Marketing & Communicatie Maasproducties

Maas theater en dans in Rotterdam zoekt een Medewerker Marketing & Communicatie Maasproducties voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 27-06-2019


Maas theater en dans is een groot gezelschap voor een jong publiek en een huis voor jonge mensen in Rotterdam. Wij maken en presenteren grootstedelijk, professioneel en fysiek theater voor iedereen die zich jong voelt. Met onze voorstellingen en programmering bereiken we een groot, breed en divers publiek. We zijn in beweging en zoeken altijd naar manieren om te groeien, net als de mensen waarvoor we werken. En groeien betekent, veranderen, open staan, soms hakken in het zand, maar vooral veel vragen stellen. Daar zetten wij ons met hart en ziel voor in.

Maas zoekt een

Medewerker Marketing & Communicatie Maasproducties

1 fte

Je functie
Je gaat aan de slag op de afdeling marketing en communicatie, die bestaat uit vijf energieke professionals aangevuld met stagiaires. De afdeling is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van alle Maasvoorstellingen op tournee, de marketing van de eigen en de gastprogrammering in het Maaspodium en de corporate identity van Maas. Het accent binnen deze uitdagende functie ligt op marketing van alle voorstellingen die geproduceerd worden door Maas en het begeleiden van de tournees.

Je taken zijn

  • je ontwikkelt marketingstrategieën voor specifieke producties en publiekssegmenten;
  • je coördineert en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de marketing van de Maasproducties op basis van vastgesteld beleid en budget;
  • je ontwikkelt promotiemateriaal voor de Maasproducties en werkt met fotografen, videomakers, vormgevers en drukkers;
  • je onderhoudt contact met de tourneetheaters om in heel het land publiek te werven voor de Maasproducties;
  • je zorgt voor aandacht in de landelijke en regionale media;
  • je onderhoudt een deel van de website en vult de social media kanalen van Maas theater en dans.

Wie ben jij?
Je werkt minimaal 2 jaar als marketeer / communicatiemedewerker in de theaterwereld. Je bent een allrounder en steekt graag je handen uit de mouwen. Je schrijft graag en goed, bent creatief en weet op zeer inventieve wijze doelgroepen te vinden, bereiken en binden.

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische en verantwoordelijke functie binnen een professioneel en ambitieus gezelschap met een eigen theater. Binnen onze organisatie werk je met gemotiveerde collega’s en de werksfeer is informeel.

De functie is binnen de cao Toneel en dans ingeschaald op schaal 5 en is afhankelijk van je ervaring minimaal € 2.187,- bruto per maand. Doorgroei naar schaal 6 binnen deze functie is mogelijk.

Heb je interesse?
Wij maken graag kennis met jou.
Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Danielle van den Berg, danielle@maastd.nl.

Mail jouw sollicitatie, motivatie en cv vóór 27 juni 2019 naar:
Marianne Peters, marianne@maastd.nl. De eerste gesprekken zijn begin juli 2019.

Maas theater en dans onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en heeft zich ten doel gesteld om als organisatie een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.