Cultuurbedrijf Tiel | Zinder Educatie: Docent Viool (Muziek in de klas)

Cultuurbedrijf Tiel | Zinder Educatie in Tiel zoekt een Docent Viool (Muziek in de klas) voor 4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 06-09-2019


Zinder is een nieuw kunst- en cultuurgebouw, met onder meer het centrum voor de kunsten, poppodium, expositieruimte, kunstuitleen, een café, tourist info en bibliotheek. Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is een bruisend theater met twee theaterzalen (800 en 240 stoelen) en een breed aanbod van voorstellingen, concerten, films, festivals en evenementen.

Zinder Educatie is als onderdeel van Cultuurbedrijf Tiel hét centrum voor de kunsten van Tiel en omgeving. Zinder verzorgt lessen op het gebied van muziek, dans, theater, film en beeldende kunst aan alle leeftijden op alle niveaus, zowel naschools als binnenschools.

Wij zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar een

Docent Viool (Muziek in de klas)

4 uur per week

Muziek in de Klas
Zinder geeft op 9 basisscholen in Tiel lessen Muziek in de Klas. Kinderen in groep 1 t/m 6 krijgen muziekles onder schooltijd, in groep 5 en 6 krijgen de kinderen daarbij les op een instrument. De lessen in groep 5 en 6 worden verzorgd door een team van drie docenten. Kinderen in groep 7 en 8 krijgen 4 lessen van een uur, waarin een creatief proces centraal staat, volgens de CMM- methode (Collaborate Music Making).

Functie
We zijn op zoek naar een docent viool voor Muziek in de Klas, groep 6. Je werkt samen in een team van drie docenten en de groepsleerkracht. We zoeken iemand met een vioolopleiding die interesse heeft in het geven van klassikale lessen of iemand met een opleiding Docent Muziek die de viool voldoende beheerst om vioolles te kunnen geven. Het is een pre als je ook belangstelling hebt om in teamverband de creatieve muzieklessen in groep 7 en 8 te geven.

Omvang: 24 weken met elke week 3 lessen van drie kwartier tussen 8.45 en 12.00 uur op woensdagen. De vergoeding is inclusief reistijd en voorbereidingstijd 4,05 uur per lesdag. Op termijn is uitbreiding mogelijk met vioollessen na schooltijd in Zinder.

De werkzaamheden worden verricht als zelfstandig ondernemer in opdracht van Cultuurbedrijf Tiel.

Wat bieden we je?

 • vaste werktijden
 • samenwerking binnen een gedreven docententeam
 • scholing m.b.t. het geven van klassikaal onderwijs
 • ruime beloning waarin inbegrepen voorbereidingstijd, vergadertijd en reistijd
 • ruimte voor eigen initiatief
 • uitzicht op uitbreiding in het segment “vrije tijd / naschoolse lessen”

Wat verwachten wij?

 • professionele opleiding en een ter zake doende lesbevoegdheid: viool en/of docent muziek
 • zelfstandig ondernemerschap: de lessen worden verzorgd als zelfstandig ondernemer
 • verantwoordelijkheid voor de inhoud van de lessen
 • betrokkenheid bij het project en de organisatie
 • communicatieve vaardigheden, zowel richting leerlingen en leerkrachten als collega’s
 • vaardigheid op het gebied van een muzieknotatie programma

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.