Beeld en Geluid: Junior Marketeer

Beeld en Geluid in Hilversum zoekt een Junior Marketeer voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 21-06-2019Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel particulieren als professionals. Het instituut duidt actuele ontwikkelingen rondom mens, media en maatschappij vanuit mediahistorisch perspectief. Dat doet het vanuit zijn collectie, als mediamuseum, als kennisinstituut en als onderwijspartner. Beeld en Geluid laat zien hoe media zich hebben ontwikkeld in de (recente) geschiedenis, volgt actuele ontwikkelingen en reageert op nieuwe mediafenomenen. Zo levert het instituut een relevante bijdrage aan een open mediacultuur die hoort bij een vrije samenleving.

Voor de particuliere doelgroepen vertellen we het verhaal van de media in ons museum en in de programmering daaromheen, op innovatieve online- en social platformen en op media-gerelateerde events en festivals. We investeren daarvoor in de zichtbaarheid, de klantgedrevenheid en de marktbewerking van ons instituut.

Voor onze doelgroep Particulieren zijn wij dan ook op zoek naar een:

Junior Marketeer

32-40 uur per week

Ben jij de collega die wij zoeken?
Als junior marketeer ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de marketingactiviteiten voor de doelgroep particulieren. Je maakt analyses op het gebied van markt, klant en concurrentie t.b.v. de marketingplannen en helpt met het ontwerpen en produceren van cross-mediale campagnes (online en offline). Je doet de planning, uitvoer en copywriting van externe uitingen, direct mail en promotionele acties, coördineert campagnes met externe bureaus en bedenkt en organiseert events. Je zorgt zo voor maximale exposure van Beeld en Geluid en voor maximale bezoekersstromen naar ons museum, onze events en onze festivals.

Kennis en ervaring
Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van marketing of commerciële economie. Je hebt relevante stage- of werkervaring in een culturele- of media-omgeving. Je hebt gevoel bij het medialandschap en de museumsector van vandaag. Je beheerst het Nederlands uitstekend en bent communicatief zeer vaardig in woord, schrift en beeld. Je bent digitaal vaardig op het gebied van databasemarketing, online en social media. Je hebt een commerciële drive en bent ondernemend, creatief en klantgericht, maar hebt ook de sensitiviteit en het geduld die passen in een semi-publiek speelveld.

Beeld en Geluid werkt met vier kerncompetenties: dienstverlenend, initiatiefnemend, digitaal vaardig en organisatiesensitief. Daarnaast verwachten we in deze functie van je dat je analytisch sterk bent en resultaatgericht bent. Je bent sociaal sterk, legt graag contacten en bent zeker niet bang om te netwerken.

Diversiteit
Beeld en Geluid streeft naar een grotere culturele diversiteit van zijn publiek, programmering en personeel. Belangstellenden die bijdragen aan die diversiteit en een divers relatienetwerk met zich meebrengen, nodigen wij van harte uit te reageren.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een aanstelling voor één jaar, met daarna de mogelijkheid om te verlengen. Het bruto maandsalaris (op fulltime basis) is minimaal € 2.567,35 en maximaal € 3.541,13 (schaal 8 CAO Beeld en Geluid).

Per jaar heb je 200 vakantie-uren en 192 atv-uren (op fulltime basis).

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan vóór 21 juni 2019 een bondige motivatie met cv naar de afdeling Personeel & Organisatie: personeelenorganisatie@beeldengeluid.nl. Ook videosollicitaties zijn van harte welkom! Wil je meer weten over deze vacature, stuur dan een mail naar mlaar@beeldengeluid.nl.

Klik hier om het privacy statement van Beeld en Geluid met betrekking tot de sollicitatieprocedure te lezen. Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.