Triade Huis van de Kunsten: Muziekdocenten (schoolmuziek, AMV)

Triade Huis van de Kunsten in Den Helder zoekt Muziekdocenten (schoolmuziek, AMV), aantal uur nader te bepalen | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 30-06-201934 jaar geleden is Stichting Triade ontstaan door samenvoeging van de Stichting Muziekschool Den Helder, de Stichting Expressiecentrum Den Helder en het gemeentelijk bureau Kunstzinnige Vorming Onderwijs. Anno 2019 is Triade voor Den Helder en Schagen dé instelling voor ondersteuning bij het ontwikkelen van kunsteducatie in het primair en voortgezet onderwijs.

De gemeente Schagen heeft voor de komende vier jaar geld uitgetrokken voor muziekonderwijs op 23 basisscholen in de gemeente. Doel van deze subsidie is alle leerlingen structureel met muziek in aanraking te brengen en de kwaliteit van muziekonderwijs te vergroten.

Triade zoekt daarom voor schooljaar 2019 / 2020:

Muziekdocenten (schoolmuziek, AMV)

aantal uur nader te bepalen

Onze muziekdocenten moeten

  • Inspirerend en deskundig muziekles kunnen geven aan klassen in het primair onderwijs.
  • Een gevarieerd jaarprogramma kunnen aanbieden (zingen, bewegen, componeren, notatie, instrumenten).
  • Kunnen luisteren naar de wensen/behoefte van de school.
  • Zich in ieder geval voor één jaar aan een school willen verbinden.

In overleg met de school wordt bepaald of er per groep bijvoorbeeld 20 lessen van 30 minuten worden gegeven, of 15 lessen van 45 minuten.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail aan Kees Admiraal projectleider Kunst in School: admiraal@kaapc.nl. Of bel voor informatie met de 06-16811728

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.