Transnatural – Stagiair(e) Events Productie

Stage-vacature | Organisatie: Transnatural | Functie: Stagiair(e) (Events) Productie | Plaats: Amsterdam | Omvang: 12-16 uur| Sluitingsdatum: 21/06/2019


Transnatural is een cultureel platform en richt zich op kunst, design en wetenschap waarin natuur en technologie samenwerken en versmelten. De versmelting leidt tot vruchtbare scenario’s voor nu en de toekomst.

Transnatural biedt een zeer leerzame stage met de mogelijkheid mee te werken aan de verdere ontwikkeling van verschillende onderdelen binnen de organisatie, zoals het aanscherpen en uitvoeren van de marketing voor het Label, productie en de promotie van culturele evenementen, waaronder projecten en exposities bij Transnatural, op de Dutch Design Week een programma in het EYE filmmuseum en op OEROL en Into the Great Wide Open festival. Het Label is jaarlijks terug te vinden op beurzen in het buitenland, waaronder Milaan en Parijs.

Stagiair(e) (Events) Productie

Wij zijn op zoek naar naar een enthousiaste en ambitieuze HBO/WO stagiair(e) Event productie & Label coördinator met een hands-on mentaliteit voor minimaal 6 maanden, vanaf juli 2019, voor 2-3 dagen per week.

Je werkplek is onze studio en projectruimte aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam

Wie zoeken wij?
Jij bent o.a. verbaal sterk, hebt een aantrekkelijke schrijfstijl (NL/ EN), kan goed plannen en organiseren, bent accuraat, beschikt over een bepaalde mate van zelfstandigheid en je bent bovenal sociaal vaardig. Je hebt affiniteit met de cultureel-maatschappelijke oriëntatie van Transnatural en hebt enige kennis van en werkervaring in het kunst- en designveld. We moedigen eigen initiatief en onderzoek bijzonder aan en is er de mogelijkheid om door te groeien.

Taken
Binnen de functie Stagiair Productie werk je in een klein team en ondersteun je de directeur, Programmamaker, Producent en Sales manager in hun werkzaamheden. Je bent mede verantwoordelijk voor de resultaten die gezamenlijk boeken. Taken zijn o.a.:

Event productie

 • mede coördinatie & productie events;
 • mede opstellen contracten;
 • deals partners en toeleveranciers
 • vormgeving produceren expo’s;
 • opbouw/afbouw begeleiden ism producent.

Label coördinatie

 • assisteren in ontwikkelen van collectie en items;
 • bedenken en uitvoeren van verschillende marketing PR acties online, op websites en (sociale) media acties (Facebook, Twitter);
 • afstemmen PR met pers- en mediapartners;
 • mede redigeren van de promotieteksten;
 • verspreiden van middelen en mailings;
 • meewerken aan het vergroten van de bekendheid van het merk Transnatural.

Belangstelling?
Stuur je sollicitatiebrief met korte motivatie en C.V. uiterlijk 21 juni 2019 naar Arjen Bangma, arjen@transnatural.org. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen via 020 7740862 (ma t/m vrij).

Meer informatie
www.transnaturallabel.com | www.transnatural.org


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,