Museum Boijmans Van Beuningen – Assistent Relatiebeheer en Filantropie

Vacature | Organisatie: Museum Boijmans Van Beuningen | Functie: Assistent Relatiebeheer en Filantropie | Plaats: Rotterdam | Omvang: 16 uur per week | Sluitingsdatum: 25/05/2019


Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. Het museumgebouw aan het museumpark sluit binnenkort voor een noodzakelijke renovatie in. Dit zal naar verwachting zeven jaar in beslag nemen. Het programma loopt door in deze Transit-periode en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren, in Rotterdamse schoolklassen en wellicht in een locatie op Rotterdam Zuid. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen vordert de bouw van Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld dat in 2021 opent en waar de 151.000 kunstwerken veilig worden getoond en verzorgd.

Museum Boijmans Van Beuningen wordt gesteund door betrokken particulieren, bedrijven, fondsen, stichtingen en de gemeente Rotterdam. Het team Relatiebeheer & Filantropie zorgt voor het vinden, betrekken en onderhouden van de relaties met deze stakeholders. Voor de versterking van dit team zoeken we op korte termijn een enthousiaste

Assistent relatiebeheer en filantropie

16 uur per week

Profiel
Je bent uiterst servicegericht, zorgvuldig en gestructureerd. Je houdt overzicht, bent stressbestendig, sociaal vaardig, hebt gevoel voor verhoudingen en proactief waar nodig. Je hebt gevoel voor cijfers en je hebt gewerkt in een juridisch/fiscale omgeving.

Functie inhoud
Als assistent relatiebeheer en filantropie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het hoofd relatiebeheer & filantropie en de werkzaamheden van de afdeling. De werkzaamheden variëren van agendabeheer, bijhouden van de jaarplanning, databeheer in verschillende systemen, ondersteuning bij relatiemanagement, de ondersteuning bij de organisatie van evenementen en ontvangsten en het structureren en aanleveren van managementinformatie tot het beantwoorden van de telefoon.

Functie-eisen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare ondersteunende functie.
  • Werkervaring in een juridisch / fiscale omgeving.
  • Vaardig met Word, Excel, PowerPoint, Outlook.
  • Ervaring met CRM systemen.
  • Woonachtig in Rotterdam of directe omgeving.

Wij bieden
Een interessante functie bij een museum van wereldklasse. Salariëring is marktconform.

Sollicitatie
Solliciteren kan tot en met 25 mei 2019 via deze link. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 4 juni 2019.

Meer informatie
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Minke van Hooff, Hoofd afdeling Relatiebeheer en filantropie , via Hooff@boijmans.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

www.boijmans.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,