Kunstbende – Stagiair(e)s

Stage-vacature | Organisatie: Kunstbende | Functie: Stagiair(e)s | Plaats: diverse | Omvang: 32-40 uur | Sluitingsdatum: geen


Kunstbende is een talentontwikkelingstraject en wedstrijd voor jongeren tussen 13 en 18 jaar in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Kunstbende vindt in heel Nederland plaats en wordt georganiseerd vanuit verschillende culturele instellingen in het land. Hier vind je een sfeerimpressie van het Kunstbende festival 2018.

Kunstbende zoekt

Stagiair(e)s

vanaf september 2019 | 32-40 uur per week (5 tot 10 maanden)

Jij wilt aan de slag in de culturele sector, kent de tofste gifjes voor in Whatsapp, de populairste influencers van dit moment en de nieuwste ontwikkelingen op Instagram. Jij weet hoe jongeren van nu denken, praten, communiceren, swipen en waar ze te vinden zijn.

Taakomschrijving:
Als Stagiair(e) bij Kunstbende ben jij het aanspreekpunt voor deelnemers aan Kunstbende. Je bedenkt nieuwe manieren hoe we bij nog meer jongeren kunnen bereiken, door nieuwe samenwerkingen op te zetten of online tools voor werving te bedenken. Loop je stage op de afdeling communicatie dan ben je onder andere verantwoordelijk voor het beheer van ons Instagramaccount en de website en schrijf je persberichten om free publicity mee te genereren.

We zoeken stagiaires voor Kunstbende Nederland, Drenthe, Zuid Holland, Utrecht, Noord Brabant, Gelderland, Noord Holland en Friesland.

Een uitgebreide taakomschrijving per stage vind je op: kunstbende.nl/vacatures.

Wie zoeken wij:

  • Je bent derde- of vierdejaars student. Bij voorkeur Culturele Maatschappelijke Vorming, Media en Cultuur, Vrijetijdsmanagement, Eventmanagement, Communicatie (& Multimediadesign) maar een andere opleiding kan ook
  • Je hebt veel interesse voor Kunst en Cultuur
  • Je hebt een goed gevoel voor wat jongeren aanspreekt en bezighoudt
  • Je bent communicatief: je kent/ bent de doelgroep door en door en weet hoe je hen het beste kan bereiken en met hen kan communiceren
  • Je bent goed in organiseren, planning en timemanagement en kunt goed schakelen tussen e-mails, WhatsApps, telefoontjes en je dagelijkse taken
  • Je hebt oog voor vormgeving, kennis van Indesign en/of Photoshop is een pre
  • Je hebt geen telefoonangst en vindt het leuk om in contact te staan met verschillende mensen
  • Je hebt een zelfstandige, zorgvuldige en flexibele werkhouding

Wij bieden:
Een uitdagende stage binnen een organisatie met een informele werksfeer. Er is veel ruimte voor jouw eigen inbreng en input. Een plek waar je veel kan leren en een goed netwerk opbouwt in de culturele sector.

Interesse? Stuur een mail met je motivatie en cv naar hallo@kunstbende.nl.

Nog niet overtuigd? Lees hier hoe jouw voorganger het heeft ervaren!
“Ik heb stagegelopen bij de afdeling Wedstrijd bij Kunstbende Nederland. Het leukst aan mijn stage vond ik het contact met de jongeren die zich aanmelden voor Kunstbende. Je leert de basisfacetten van het opzetten van een evenement, staat in contact met een doelgroep en wordt volledig meegenomen in het vormgeven en ontwikkelen van de finale van dit jaar. Ik heb veel geleerd, goede contacten opgebouwd, maar vooral een hele gezellige tijd gehad bij Kunstbende.” – Niek Putman – stagiair Wedstrijd 2017-2018

www.kunstbende.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,