Koninklijk Theater Carré – HR Adviseur

Vacature | Organisatie: Koninklijk Theater Carré | Functie: HR Adviseur | Plaats: Amsterdam | Omvang: 24-28 uur | Sluitingsdatum: 29/05/2019


Koninklijk Theater Carré dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Alle denkbare theatergenres, van circus tot cabaret en van popconcert tot opera, bieden bezoekers ieder jaar opnieuw een ruime keuze in het beroemdste theater van Nederland in hartje Amsterdam.

Voor de afdeling Bedrijfsvoering zijn we op zoek naar een:

HR adviseur

werktijden tussen de 24 en 28 uur

Onze HR afdeling krijgt een nieuwe positionering binnen Carré en zal onderdeel gaan uitmaken van de afdeling Bedrijfsvoering. De afdeling is verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces van HR, het begeleiden bij de werving & selectie, alles rondom verzuim, het opmaken van contracten et cetera. We zijn op zoek naar twee HR-rollen (zie ook onze andere vacature). Van de adviseur verwachten we dat je naast de administratieve taken mee kunt denken met organisatievraagstukken en kunt begeleiden bij individuele casuïstiek. Gezamenlijk met de HR-support medewerker ben je verantwoordelijk voor projecten als Arbo in de organisatie, beoordelingscyclus, het verder digitaliseren van personeelsdossiers et cetera.

Ben je als HR adviseur op zoek naar een volgende stap, heb je de basis al meegekregen en wil je graag aan de slag als zelfstandig functionerend adviseur maar schuw je daarnaast ook de administratie niet?

Wat ga je doen?
Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de HR administratie van Carré (opstellen contracten, in dienst mutaties, zwangerschapsverlof verwerken, verwerking van verlof, correspondentie afhandelen et cetera). De afdeling fungeert als aanspreekpunt voor medewerkers (bijvoorbeeld bij vragen over het arbeidsvoorwaarden reglement, verlofverwerking), ondersteunen van de managers bij de werving & selectie. Ook de interne communicatie naar medewerkers, zoals het maken van nieuwsbrieven behoort tot de taken. Als HR adviseur verwachten we daarnaast advies bij arbeid juridische zaken, contact onderhouden met de OR, projecten vormgeven als digitalisering van de personeelsdossiers. Door de gezamenlijke verantwoordelijkheid van de HR-processen dien je elkaar te kunnen vervangen, dus ook als adviseur zal je je met de administratie bezig houden.

Wat verwachten we?

  • In staat om de administratieve HR zaken te organiseren / optimaliseren.
  • Servicegericht, initiatiefrijk, stressbestendig.
  • Iemand die het overzicht bewaart en het leuk vindt om zelfstandig te werken in samenwerking met anderen.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal.
  • Opleiding op HBO-niveau, met minimaal twee tot drie jaar ervaring als adviseur.

Wij bieden jou

  • Een mooie HR adviseursfunctie, voor iemand die toe is aan de volgende stap, in een dynamisch werkveld.
  • Veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Een salaris afhankelijk van ervaring en opleiding, en passend bij de culturele rol die Carré heeft.
  • 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen op (fulltime) jaarbasis.

Interesse?
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je CV en korte motivatie naar werken@carre.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Annemarieke van der Leest via 020-5249407.

www.carre.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,