Jeugdtheater Hofplein – Productieleider

Vacature | Organisatie: Jeugdtheater Hofplein | Functie: Productieleider | Plaats: Rotterdam | Omvang: 32-36 uur | Sluitingsdatum: 31/05/2019


Het doel van Jeugdtheater Hofplein is professioneel theater maken door en voor kinderen en jongeren. Hofplein wil zo veel mogelijk kinderen en jongeren met theater in aanraking laten komen. Ons motto is: verbeeld, verrijk, verwonder. En dat doen we met theater in vele verschijningsvormen.

Hofplein begeeft zich zowel binnen- als buitenschools in alle onderwijsniveaus. Naast het verzorgen van theatertrajecten en het maken van voorstellingen met deelnemers in de vrije tijd en leerlingen en studenten in het regulier onderwijs, verzorgt Jeugdtheater Hofplein in samenwerking met LMC en Albeda opleidingen op Mavo-, Havo-, Vwo- en Mbo-niveau.

De afdeling Jeugdtheater zoekt per 15 augustus 2019 een:

Productieleider

32-36 uur per week

De afdeling Jeugdtheater verzorgt theaterprogramma’s voor kinderen en jongeren vanaf 2 jaar. Met theatertrajecten op 13 locaties en verschillende voorstellingen in onder andere het Hofpleintheater bereiken we ruim 4.000 deelnemers en 52.000 bezoekers.

Profiel
Wij zoeken een collega die met groot enthousiasme kan bijdragen aan de creatieve groei en ontwikkeling van kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Een doener met verantwoordelijkheidsgevoel die van aanpakken weet, organisatorisch sterk is en in staat is om structuur in een artistiek proces aan te brengen. Je verbindt verschillende mensen en belangen en denkt in oplossingen en kansen. Binnen het team Jeugdtheater ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van een aantal voorstellingen, festivals en projecten.

We vragen

  • Iemand met enkele jaren aantoonbare productionele ervaring op theatergebied;
  • Een contactueel persoon met uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden ten behoeve van goed contact met ouders/verzorgers van de spelers;
  • Iemand die affiniteit en enige ervaring heeft in het werken met en voor kinderen en jongeren;
  • Passende opleiding op Hbo-niveau;
  • Kennis van Microsoft Office-programma’s;
  • In bezit van rijbewijs B en woonachtig in Rotterdam of omgeving;
  • Iemand die bereid is binnen deze baan op onregelmatige tijden te werken.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een leuk team. Salarisindicatie: € 2.219 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week.

Sollicitatieprocedure
Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief met uitgebreide cv en referenties vóór 1 juni 2019 naar productie@jeugdtheaterhofplein.nl ter attentie van Patricia Pattipeilohy. Indien je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, vindt deze plaats op dinsdag 11 juni of vrijdag 14 juni aanstaande tijdens kantooruren.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

www.jeugdtheaterhofplein.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,