Het HEM – Beheerder

Vacature | Organisatie: Het HEM | Functie: Beheerder | Plaats: Zaandam | Omvang: 16-24 uur | Sluitingsdatum: 24/05/2019


Het HEM is een nieuw op te richten huis voor eigentijdse cultuur in een voormalige kogelfabriek, gelegen tussen natuur en monumentale industrie aan de rand van Amsterdam. Een bestemming waar je jezelf kunt opladen aan verhalen, kunst, goed eten en drinken. Wij geloven dat kunst een onmisbaar onderdeel is van onze samenleving en ons kan helpen de wereld beter te begrijpen. Met onze programma’s willen we bubbels doorbreken en op creatieve manieren andere denkrichtingen over maatschappij en mens stimuleren.

In juni 2019 openen we onze deuren voor het publiek waardoor we ons team nu gaan uitbreiden. Wij zijn op zoek naar enthousiaste beheerders die ons beheerdersteam komen versterken.

Het HEM zoekt

Beheerder

parttime

De functie
Het HEM is gevestigd in een voormalige kogelfabriek van 10.000 m2 en beschikt over verschillende ruimtes: expositieruimtes, horeca, studio’s en kantoren. Als beheerder ben je goed op de hoogte van alles wat speelt in en rondom dit gebouw. De beheerders van Het HEM werken in een klein team, aangestuurd door de Technisch Beheerder. Zij zijn verantwoordelijk voor onder andere toezichthoudende taken, technisch onderhoud en ICT werkzaamheden. De beheerder is tijdens zijn/haar dienst het aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers op gebied van veiligheid, technische vragen en pandbeheer.

Werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit

 • Toezicht houden op de beveiliging van de verschillende ruimtes in Het HEM en op de naleving van afspraken en huisregels.
 • Het uitvoeren / coördineren van protocol bedrijfshulpverlening bij calamiteiten.
 • Verzorgen van onderhoudswerkzaamheden en verrichten van kleine reparaties in en rondom het pand.
 • Het nemen van noodmaatregelen bij storingen.

Over jou
Je weet te opereren binnen een dynamische organisatie, denkt probleemoplossend en kan goed zelfstandig werken. Je schakelt snel, bent oplettend en in staat veiligheidsrisico’s in te schatten. Je bent sociaal vaardig, behulpzaam, representatief en positief ingesteld.

Functie-eisen

 • Je beschikt over technisch inzicht en begrip van risico’s.
 • Enige ervaring in technisch beheer of facilitaire dienstverlening is een pre.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je kan elke week 16 tot 24 uur werken, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend of in de avonden te werken.
 • Je bent minimaal een jaar beschikbaar.

Wat bieden wij

 • Het HEM biedt verschillende trainingen aan om ervoor te zorgen dat de beheerders de veiligheid in het pand kunnen waarborgen voor al onze bezoekers en medewerkers.
 • Deze functie is mogelijk in dienstverband of op freelance basis. Het uurloon is afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Een dynamische werkomgeving met een jong en creatief team.

Reageren of vragen
Het HEM is een huis voor eigentijdse cultuur waar iedereen zich welkom moet voelen. Mensen van verschillende leeftijden of verschillende achtergronden in opleidingsniveau, afkomst en cultuur worden uitgenodigd om te solliciteren. Mail je CV en motivatiebrief voor 24 mei 2019 naar Sarah de Jonge (sarah.dejonge@hethem.nl).

www.hethem.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,