Hart – Medewerker Café

Vacature | Organisatie: Hart | Functie: Medewerker Café | Plaats: Haarlem | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 22/05/2019


Hart is hét centrum voor kunst, cultuur, kennis en muziek in Haarlem voor kinderen, jongeren en volwassen in vrije tijd én in het onderwijs. Er is een grote verscheidenheid aan lessen, cursussen, workshops, excursies en lezingen op gebied van cultuur, educatie en allerlei vormen van amateurkunst (muziek, beeldende kunst, dans, drama, schrijven en literatuur, audiovisueel).

In verband met aanvulling op het team zijn wij per heden op zoek naar een:

Medewerker Café

(parttime)

Over deze functie:
Als Medewerker Café bij Hart ben jij ons gezicht, aanspreekpunt en dus ons visitekaartje. Je runt het Hart Café voor onze gasten (cursisten, huurders en collega’s). Er komt van alles voorbij op een dag, op het ene moment bereid je een verse-bonen-cappuccino en het volgende moment maak je de huurderslunch klaar of bak je verse appeltaart. Bij ons is geen dag hetzelfde.

Organisatorische positie:
Je maakt deel uit van het Facilitair Bedrijf. De functionele aansturing gebeurt door de Teamleider Café.

Wij vragen:

 • Dat je met een glimlach naar je werk komt (je bent ons visitekaartje);
 • Ervaring in de horeca (je runt ons café);
 • Je bent spontaan en goed met gasten;
 • Een flexibele instelling en bereid om ook ‘s avonds te werken;
 • Je bent stressbestendig: je laat je niet gek maken;
 • Je draait je hand niet om voor het klaarmaken van een eenvoudig broodje of verse-bonen-cappuccino;
 • Tijdens vergaderingen de zalen voorzien van koffie en thee;
 • Je bent communicatief vaardig, je kunt mensen goed te woord staan, informeren of doorverwijzen;
 • Je hebt affiniteit met wat wij doen.

Opleiding, ervaring en overige eisen:

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en ervaring in de horeca is een duidelijke pre:
 • Beschikt over een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) of bent bereid deze aan te vragen;
 • Woonachtig op hooguit 15 minuten (auto/fiets) van onze hoofdvestiging aan de Kleine Houtweg 18, 2012 CH Haarlem.

Wat hebben wij jou te bieden?
Je gaat deel uitmaken van een hecht team, waarin op een prachtige locatie met plezier en passie wordt samengewerkt. Het betreft een functie in eerste instantie als oproepkracht, met uitzicht op een vast aantal uren per week. Het salaris is conform de cao Cultuureducatie, jouw uurloon ligt tussen € 11,71 en € 14,43 bruto (inschaling op basis van relevante werkervaring) en dat is exclusief 8% vakantiegeld en 5% eindejaarsuitkering.

Enthousiast?
Kun jij ons overtuigen met jouw passie, maar bovenal jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan direct en stuur je motivatie en cv (voorzien van een recente pasfoto) vóór woensdag 22 mei 2019 per mail naar receptie@hart-haarlem.nl.

De gesprekken vinden plaats op onze hoofdlocatie, Kleine Houtweg 18 Haarlem. Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Pip van Huet-Muis, Teamleider Café, telefoon 023-553 01 00.

www.hart-haarlem.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,