De Doelen: Magazijnmeester Horeca & Logistiek

De Doelen in Rotterdam zoekt een Magazijnmeester Horeca & Logistiek voor 24-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenDe Doelen is al 50 jaar als concertgebouw, poppodium, festivallocatie, congresgebouw én Rijksmonument, een bruisende hot spot in het hart van Rotterdam. Als een van de drukst bezochte podia van het land realiseert de Doelen jaarlijks een internationaal programma van concerten met klassieke muziek, cross-overs, pop en jazz, met in totaal ruim 650.000 bezoeken.

Het Horeca Service Center (HSC) is het logistieke hart en de spoelkeuken van de horeca. Het HSC zorgt voor de opbouw, bevoorrading en onderhoud van de diverse bars en buffetten en dat al het glaswerk en servies gespoeld wordt.

De Doelen is op zoek naar een

Magazijnmeester Horeca & Logistiek

24-36 uur per week

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereidende, uitvoerende en afrondende logistieke en spoelkeuken-taken van de horeca ten behoeve van publieks- en zakelijke evenementen. Onder deze taken vallen de opbouw, bevoorrading en onderhoud van de diverse bars en buffetten en ervoor zorg dragen dat al het glaswerk en servies wordt gespoeld.

Je geeft operationeel leiding aan de medewerkers HSC (Horeca Service Center), coördineert de werkprocessen binnen deze afdeling, bent verantwoordelijk voor de aansturing van de medewerkers en werkt ook zelf mee in de uitvoering.

Belangrijk onderdeel van deze functie is het doen van bestellingen, voorraadbeheer en onderhoud van onze horecaverkooppunten. Daarnaast word je ook gevraagd om mee te denken en advies te geven over ons assortiment, horeca-installaties en inrichting en opstelling bij evenementen, ter ondersteuning van de Coördinator Horeca & Hospitality.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige collega met passie voor horeca, kennis en/of gevoel voor horecatechniek, administratie en logistiek en affiniteit met grootschalige (culturele) evenementen. Daarnaast vragen we:

  • Relevante MBO opleiding en werkervaring of HBO/WO werk en denkniveau
  • Aantoonbare operationele (evenementen)ervaring in de horeca of horeca-gerelateerde logistiek
  • Inzicht en kennis van (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid (bedrijfshulpverlening) en (sociale) hygiëne
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Flexibiliteit en inzetbaarheid, ook tijdens avonduren, weekenden en feestdagen
  • Woonachtig in Rotterdam

Wij bieden
Een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving en een groot divers team. De CAO Nederlandse Podia is van toepassing. Het betreft een nieuwe functie die voorlopig gewaardeerd is in schaal 4, aanloopschaal 3 wordt gehanteerd afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring.

Interesse
Stuur je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar vacature@dedoelen.nl o.v.v. Magazijnmeester horeca & logistiek. Reacties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar volgend adres: k.horsten@dedoelen.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.