de Doelen – Eerste Medewerker Horeca & Hospitality

Vacature | Organisatie: de Doelen | Functie: Eerste Medewerker Horeca & Hospitality | Plaats: Rotterdam | Omvang: 12-32 uur| Sluitingsdatum: geen


De Doelen is al 50 jaar als concertgebouw, poppodium, festivallocatie, congresgebouw én Rijksmonument, een bruisende hot spot in het hart van Rotterdam. Als een van de drukstbezochte podia van het land realiseert de Doelen jaarlijks een internationaal programma van concerten met klassieke muziek, cross-overs, pop en jazz, met in totaal ruim 650.000 bezoeken.

De Doelen is op zoek naar een

Eerste Medewerker Horeca & Hospitality

 12 – 32 uur per week

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereidende, uitvoerende en afrondende taken van de horeca bij concerten en culturele/zakelijke evenementen en zorg je voor een kwalitatief goede service aan onze gasten. Je geeft operationeel leiding aan de medewerkers publieksservice, bent verantwoordelijk voor de indeling, begeleiding, instructie en aansturing van deze medewerkers en werkt waar nodig zelf mee in de uitvoering. De werkzaamheden van de publieksservice variëren van ontvangst, garderobe en voorziening van drankjes en hapjes bij de diverse bars en buffetten tot het placeren in de zaal. Taken als planning, roostering, (financiële) administratie en voorraadbeheer ter ondersteuning van de Coördinatoren Hospitality behoren ook bij deze functie en vallen onder de gezamenlijke verantwoordelijkheid van het team van eerste medewerkers. Hierbij is er ook zeker ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling.

Jouw profiel
Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige collega met passie voor de horeca, gevoel voor gastvrijheid en service en affiniteit met grootschalige (culturele) evenementen. Daarnaast vragen we:

  • Bij voorkeur een HBO / WO werk- en denkniveau of een afgeronde relevante MBO-opleiding
  • Aantoonbare (leidinggevende) horeca-ervaring, bij voorkeur met grootschalige evenementen
  • Inzicht en kennis van (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid (bedrijfshulpverlening) en (sociale) hygiëne
  • Flexibiliteit en inzetbaarheid, ook tijdens avonduren, weekenden en feestdagen
  • Woonachtig in Rotterdam

De Doelen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn en hoopt op reacties vanuit verschillende achtergronden en leeftijdscategorieën.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving en een groot divers team. De CAO Nederlandse Podia is van toepassing. Het betreft een nieuwe functie die voorlopig gewaardeerd is in schaal 5, aanloopschaal 4 wordt gehanteerd afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring.

Interesse
Stuur je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar vacature@dedoelen.nl o.v.v. eerste medewerker horeca & hospitality. Reacties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

www.dedoelen.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,