Danstheater AYA – Dansers

Vacature | Organisatie: Danstheater AYA | Functie: Dansers | Plaats: Amsterdam | Omvang: Nader te bepalen | Sluitingsdatum: 22/05/2019


Danstheater AYA zoekt vrouwelijke dansers voor haar nieuwe productie Dubbelbloed #2.

In 2006 speelde AYA met veel succes de voorstelling Dubbelbloed. In het nieuwe seizoen komt er een hele nieuwe bewerking. Dubbelbloed #2 is een voorstelling met beatboxer en danser/performer Abdelhadi Baaddi en een tegenspeelster. AYA is op zoek naar zijn tegenspeelster.

In Dubbelbloed #2 wordt flink de draak gestoken met stereotypes. Hoe is het om als Marokkaan in Nederland te leven en om te gaan met hardnekkige vooroordelen? En welke verwachtingen heeft je eigen familie? Baaddi’s sidekick geeft tegengas en commentaar in een voorstelling die niet verzandt in een machtsstrijd, maar de kracht viert van verschillende culturen. Dubbelbloed #2 wordt gemaakt door Wies Bloemen en is een lichte en humoristische ontdekkingsreis waarin grenzeloze dans en muziek geen paspoort nodig hebben.

Wij zijn op zoek naar multidisciplinaire

Dansers, Performers (V)

met beheersing van meerdere dansstijlen, goed kunnen zingen is een pre
improvisatievermogen en spelervaring zijn vereist

Regie: Wies Bloemen
Dans en spel: Abdelhadi Baadi en tegenspeler

Auditiedatum: Zondag 26 Mei 2019, alleen op uitnodiging!
Tijd: 14:00—18:00 uur.
Plaats: Amsterdam

* Repetitieperiode: 6 januari 2020 t/m 21 februari 2020
* Montage periode: 24 tot 26 februari 2020 montage.
* Speelperiode: februari tot eind juni 2020

Aanmelden kan tot 22 mei 2019, stuur een mail naar: philippe@aya.nl, deze moet bestaan uit je CV met pasfoto, en graag een videolink/filmpje.

www.aya.nl


, , , , , , , , , , , , , , ,