CrowdBuilding – UX Designer

Vacature | Organisatie: CrowdBuilding | Functie: UX Designer | Plaats: Amsterdam | Omvang: 32-40 uur | Sluitingsdatum: 08/07/2019


CrowdBuilding is een start-up die zich op een innovatieve manier bezig houdt met vastgoed. Wij bouwen, samen met toekomstige bewoners, te gekke communities in bijzondere woongebouwen en maken hierbij zo veel mogelijk gebruik van digitale tools. Naast gebouwen en communities bouwen wij pro-actief online platformen die bottom-up ontwikkelingen in de stad stimuleren en faciliteren.

CrowdBuilding is onderdeel van architectenbureau Space&Matter. In totaal werken wij met ongeveer 20 internationale ontwerpers aan projecten over de hele wereld. Bij Space&Matter nemen wij graag initiatief en streven altijd naar een positieve maatschappelijk impact van ons werk.

Wij zoeken een:

Ervaren UX designer (M/V/X)

Wat vragen wij
Je hebt in de gaten wat de doelgroep van je vraagt en kunt ideeën vertalen naar een prototype. Je bent grafisch ingesteld en bent gek op mooie beelden. Je kunt goed afscheid nemen van dingen die niet werken en weet het snel aan te passen. Je vindt het te gek om in een internationaal team te werken en bent scherp.

Verder:

  • Een relevante HBO of WO opleiding;
  • Ten minste 5 jaar ervaring;
  • Je werkt zelfstandig;
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen.

Ten slotte vind je het net zo belangrijk dat je niet alleen mooie en functionele designs maakt, maar ook iets weet over de visuele communicatie en beleving. Wij zijn erg benieuwd naar je portfolio!

Wat bieden wij
Een super lekkere gezonde lunch, goede koffie, ontspannen bedrijfscultuur en groeimogelijkheden. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam-Noord van maar vijf minuten fietsen vanaf de pont & Noord-Zuid lijn!

Solliciteren
Stuur je portfolio met een korte motivatie en CV uiterlijk 8 juli naar Tjeerd Haccou, jobs@spaceandmatter.nl.

www.crowdbuilding.nl


, , , , , , , , , , , , , , , ,