Business Art Service – Assistent Controller

Vacature | Organisatie: Business Art Service | Functie: Assistent Controller | Plaats: Raamsdonksveer | Omvang: 40 uur per week | Sluitingsdatum: 26/06/2019


Wil je werken in een organisatie die inzet op groei? Kan je zelfstandig een financiële administratie runnen en ken je crediteurenadministratie? Dan ben jij wellicht de assistent controller die we zoeken.

Werken bij Business Art Service
Onze business is kunst verhuren aan bedrijven en particulieren. Onderzoek toont aan dat kunst in bedrijven werknemers inspireert tot beter functioneren. We proberen zelf dan ook een inspirerende omgeving voor onze werknemers te creëren. Want een goed gevoel op het werk en gelukkige werknemers zijn aspecten waar we graag op inzetten. Wat dacht je van een potje tafeltennis om net even wat anders te doen? Of een massage om die computernek los te maken? Ja hoor, dat kan zomaar.

Business Art Service zoekt een

Assistent Controller

40 uur per week

Iets concreter
We zijn een bedrijf dat volop in verandering is. Personen met goede ideeën zijn zeer welkom.
Op dit moment ben je samen met onze Hoofd Financiën de afdeling Finance. Samen beheren jullie de boekhouding van maar liefst tien entiteiten. Iemand die scherp het overzicht houdt is dus van harte welkom. Taken zijn onder andere:

  • Het zelfstandig uitvoeren van de grootboekadministratie, crediteurenadministratie en het verantwoordelijk zijn voor de voortgangsbewaking en kwaliteitsbewaking hiervan.
  • Het alert reageren op afwijkingen in de cijfers waarmee gewerkt wordt.
  • Het afstemmen met interne afdelingen over de procedures van factuurverwerking.
  • Beheren en inzicht houden in de openstaande balansposten waarvan de debiteurenadministratie essentieel is.
  • Het verwerken van financiële mutaties in de diverse administraties.

Locatie
We gaan verhuizen naar Utrecht. Zo zijn we toegankelijker voor onze klanten en natuurlijk ook onze werknemers. Op dit moment bevinden we ons dus ongeveer tot juli nog in Raamsdonksveer. Als je bereid bent om tijdelijk naar Raamsdonksveer te reizen, dan zou dat helemaal fantastisch zijn.

Wat kan je in je eerste week verwachten?
Nadat je je verdiept hebt in de bestaande processen hopen we dat je snel zelfstandig uit de voeten kan. Daarom is kennis van de programma’s Navision en/of Exact je grote troef.

We houden ervan om onze mensen te motiveren en te begeleiden. Dit doen we door een inwerktraject voor je uit stippelen waardoor je je collega’s beter kan leren kennen. We zetten in op jouw ontwikkeling en onze groei. Een formule waar beide partijen voldoening uit halen is ons uitgangspunt.

Plaats binnen de organisatie
De assistent controller is de cijferradar van het bedrijf. Doordat je systematisch aan het werk gaat, ben je de poortwachter van procedures. Je bent een onderdeel van de financiële afdeling en rapporteert aan onze Hoofd Financiën.

Welk profiel willen we graag in ons team?
Een ervaren MBO+ met relevante werkervaring in een professionele en commerciële organisatie. Maar ook een startende HBO’er zien we graag solliciteren. Iemand die zeer nauwkeurig te werk gaat en goed cijfermatig inzicht heeft.

We zijn geen groot bedrijf, dus hebben geen systemen die het denken voor ons doen. Iemand die goed begrijpt wat er achter handelingen schuilt en waarom dat zo is, is ons daarom heel waardevol. Navision en Exact zijn onze fundamenten, dus als je hier kennis van hebt, heb je een serieuze voorsprong.

Die bieden wij jou aan

  • Marktconform salaris.
  • Contract voor bepaalde tijd van 12 maanden met kans op verlenging naar onbepaalde tijd indien de bevindingen positief zijn.
  • Collectieve ondersteuning bij je zorgverzekeraar en een pensioentraject.
  • Onze sterkte is wellicht onze flexibiliteit als bedrijf. Omdat we een klein bedrijf zijn van ongeveer 30 werknemers, hebben we de ruimte om naar een goede work-life balance te streven.

Interesse?
Wil je bij ons werken? Stuur dan je CV naar hr@businessartservices.nl, ter attentie van Lindy Fourrier.

www.businessartservice.nl


, , , , , , , , , , , , , , ,