013 Poppodium – Productiemanager

Vacature | Organisatie: 013 Poppodium | Functie: Productiemanager | Plaats: Tilburg | Omvang: 36 uur | Sluitingsdatum: 27/05/2019


013 is het grootste poppodium van Nederland. Met shows variërend van 300 tot 3000 bezoekers hebben we een grote diversiteit aan activiteiten – nog los van vlaggenschip festivals als WOO HAH! en Roadburn. Het succes van 013 is gestoeld op een enthousiast team dat hecht en hard met elkaar werkt in een informele sfeer. Met een relatief klein vast team verzetten we bergen werk, elke dag weer. Gezamenlijk zorgen we ervoor, dat de artiest, groot of klein, zijn of haar allerbeste show kan geven binnen 013. Tegelijkertijd moet dit event voor ons publiek een fantastische ervaring zijn. Dàt is onze drijfveer en hierin proberen we onszelf keer op keer te verbeteren.

Productiemanager

Als productiemanager vervul je een belangrijke spilfunctie binnen 013. Nadat een boeking compleet is, liggen de touwtjes om deze activiteit voor te bereiden en tot een goed einde te brengen volledig in jouw handen. Je zorgt ervoor dat alle wensen van de artiest – voor, tijdens én na de show – tot in de puntjes geregeld zijn. Je zoekt hiervoor pro-actief de aansluiting met andere afdelingen binnen 013 en voorziet iedereen tijdig van de juiste informatie. Tijdens de voorbereiding van een show ben jij het belangrijkste aanspreekpunt binnen 013 én naar de artiest toe.

Je geniet ervan om eindjes zorgvuldig aan elkaar te knopen en het onmogelijke mogelijk te maken. Dat dit zeker niet altijd binnen een 9 tot 5 omgeving gebeurt vind je vanzelfsprekend. Je bent je bewust van je rol binnen het tot stand komen van een activiteit en weet moeiteloos de verbinding te maken waar deze nodig is. Uiteindelijk geniet je, net als je collegae, gezamenlijk van het eindproduct: de show!

Korte functie-inhoud

 • Je verricht op planmatige en proactieve wijze de praktische voorbereiding van concerten, dance-avonden, festivals en overige activiteiten. Daarbij vervul je een verbindende, regisserende en oplossingsgerichte rol tussen alle betrokken partijen, zoals opdrachtgevers, promoters, uitvoerders en leveranciers.
 • Je werkt duidelijk, accuraat en uniform met de tools (onder andere YesPlan) om goede overdraagbaarheid en correcte administratieve afhandeling te waarborgen.
 • Je hebt overzicht en behoudt regie tijdens activiteiten en bent daarmee eindverantwoordelijk voor de artiesten en het (podiumpersoneel) en mede verantwoordelijk voor de veiligheid van het publiek tijdens activiteiten.
 • Je hebt oog voor efficiency én voor kwaliteit en weet daar constant kansen in op te merken en verbetering in door te voeren, zonder de balans uit het oog te verliezen.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de financiële en administratieve afwikkeling met de artiest in goed overleg met de programmeur.
 • Werktijden: onregelmatig. Zo veel mogelijk aangepast op activiteiten, ook tijdens avonden en in de weekenden.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Beheerst (vaktechnisch) de Engelse taal.
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van Tilburg is een pre.
 • Coördinerende en organisatorische vaardigheden, proactief, teamplayer, klantgericht, communicatief, flexibel, accuraat, vermogen tot improviseren, stressbestendig, kan zelfstandig beslissingen nemen, representatief, goede fysieke conditie.

Wij bieden

 • Een uitdagende functie in een bijzondere werkomgeving.
 • 25 vakantiedagen.
 • Ontwikkelkansen met (maatwerk) opleidingen/trainingen.
 • Deelname aan pensioenregeling.
 • Gratis toegang tot alle 013 concerten en evenementen.
 • Salarisindicatie: brutoloon per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 2.388 en € 3.479 per maand, functieniveau 7, CAO Nederlandse Poppodia en -Festivals.

Solliciteren kan tot en met maandag 27 mei 2019 via deze link. Vragen over deze vacature? Mail Charles Konings, hoofd productie, charles@013.nl.

013 streeft naar culturele diversiteit in haar organisatie. We nodigen daarom nadrukkelijk geïnteresseerden met een andere dan een Nederlandse culturele achtergrond uit om te solliciteren.

Acquisitie voor deze functie wordt niet op prijs gesteld.

www.013.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,