Stichting Parkvilla – Medewerker Publieksdiensten

Vacature | Organisatie: Stichting Parkvilla | Functie: Medewerker Publieksdiensten | Plaats: Alphen aan den Rijn | Omvang: 36 uur | Sluitingsdatum: 23/04/2019


Parkvilla is hét cultuurcentrum in Alphen aan den Rijn met een filmhuis, theater, creatieve cursussen, verhuur voor diverse doeleinden en een educatie afdeling op het gebied van kunst en cultuur. Wij zijn op zoek naar een accurate

Medewerker Publieksdiensten

kantoorondersteuning

Is het voor jou een uitdaging om alles goed te regelen en vind je het leuk om het centrale aanspreekpunt te zijn voor zowel klanten als collega’s in een creatieve omgeving? Reageer dan snel op deze afwisselende functie.

Over de functie
In deze functie ondersteun je de hele organisatie als het gaat om bereikbaarheid, klantcontact en informatieverstrekking. Je bent het eerste aanspreekpunt en daarmee het visitekaartje van Parkvilla. Je staat klanten persoonlijk, telefonisch en via e-mail te woord. Daarnaast ben jij de spin in het web tussen de afdelingen filmhuis / theater, cursussen, educatie en foyer. Je verricht organisatorische, secretariële en administratieve werkzaamheden. Je hebt de dagelijkse leiding over het secretariaat, die bestaat uit een aantal vrijwilligers. Er wordt gewerkt met een aantal geautomatiseerde systemen voor onder andere kaartverkoop en cursusadministratie. Kortom je bent een duizendpoot en kan snel schakelen.

Taken:

 • Ontvangst en doorverwijzen van bezoekers en gebruikers.
 • Afhandeling van alle klantcontacten (aan de balie, per e-mail en telefonisch).
 • Beheren van de agenda en plannen van reserveringen.
 • Ten behoeve van verhuur: offertetraject voorbereiden.
 • Ten behoeve van cursussen: cursusadministratie.
 • Ten behoeve van Filmhuis en Theater: kaartverkoop, reserveringen en ledenadministratie.
 • Je ontwikkelt en evalueert procedures en communicatiestructuur ten behoeve van de dienstverlening.
 • Diverse ondersteunende facilitaire taken.
 • P&O gerelateerde administratieve werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
Omdat het een nieuwe functie betreft zoeken we iemand die ondernemend en zelfstandig is. Je zorgt voor een effectieve dienstverlening. Je spreekt de mensen actief aan, en kan zodanig doorvragen dat de vraag snel helder is en je informatie kunt verstrekken of kunt doorverwijzen. Je bent proactief, enthousiast en hebt en servicegerichte werkhouding. Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel en je draagt Parkvilla een warm hart toe.

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring met / bent sociaal vaardig in het aansturen van vrijwilligers.
 • Je kunt goed overzicht creëren en werkt geordend en gestructureerd.
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau niveau 4 of hoger.
 • Je bent digitaal vaardig, beheerst het officepakket (Word, Excel, Outlook) en bent in staat om een softwaresysteem (cursusadministratie / kassasysteem) makkelijk eigen te maken.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Bezit van het certificaat BHV is een pre.
 • Woonachtig in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.

Wat bieden we?
We bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een maatschappelijk betrokken en gedreven organisatie met leuke collega’s. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao Kunsteducatie. De functie is gewaardeerd in schaal 7, afhankelijk van opleiding en ervaring. Je werkt 32 – 36 uur te verdelen over het liefst 5 dagen, 4 dagen is bespreekbaar.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?
Stuur ons een mail met cv en een motivatie. Stuur deze voor 23 april 2019 naar sollicitatie@parkvilla.nl Voor meer informatie kun je terecht bij: Walter van de Vorst, waarnemend directeur Parkvilla, directie@parkvilla.nl.

www.parkvilla.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,