Stichting CPNB – Evenementen Producent

Vacature | Organisatie: Stichting CPNB | Functie: Evenementen Producent | Plaats: Amsterdam | Omvang: 36 uur | Sluitingsdatum: 01/05/2019


Ben jij de evenementen producent die een mooie ‘belevenis’ neer kan zetten?
Dan zoeken wij jou!

Evenementen Producent

Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek zet zich in voor leesbevordering en boekbezit. Een boek kan zoveel doen: taal en geletterdheid maken het verschil in de ontwikkeling van mensen, boeken zorgen voor verrijking en verdieping, verhalen bieden ontspanning en ontsnapping. Wij initiëren diverse campagnes zodat we zoveel mogelijk mensen in aanraking kunnen laten komen met het boek. Dit doen wij samen met boekhandels, bibliotheken en uitgeverijen. Onze bekende merken zijn Boekenweek, Kinderboekenweek, De Nationale Voorleesdagen, Nederland Leest en de Boekenweek voor Jongeren.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s van de afdeling Programmering & Projecten ben je verantwoordelijk voor het produceren van evenementen en jurytrajecten. We verwachten dat je een vertaalslag kunt maken van het campagneplan naar een ‘belevenis’. We zien jou succesvolle evenementen organiseren: van het kiezen van een passende locatie, het geven van briefings en opstellen van een helder draaiboek tot en met het bewaken van de planning, begroting en kwaliteit. Verbaas ons met jouw creatieve ideeën om evenementen zoals de uitreiking van de NS Publieksprijs en het Kinderboekenbal® tot een onvergetelijk succes te maken. Daarnaast houd je je bezig met de organisatie van de jurering voor prijzen als de Griffels, Penselen, Gouden Strop et cetera. Hierin ben je niet alleen de spin in het web, maar ook de contactpersoon voor uitgevers en juryleden.

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een stressbestendige evenementen producent, die goed de grenzen kan aangeven. Je bent een energieke teamspeler en je hebt een flexibele instelling. Zie jij kans om iedere keer weer een mooi evenement neer te zetten samen met je collega’s? Dan maken we graag kennis met jou.

En verder

  • Heb je een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie.
  • Heb je minimaal één tot twee jaar in een vergelijkbare functie; kennis van jureringsprocessen is een pre.
  • Houd je van mooie verhalen en spreek en schrijf je goed Nederlands.
  • Ben je goed in plannen en organiseren.
  • Ben je creatief en initiatiefrijk.
  • Heb je goede computervaardigheden (Word, Excel, Outlook).

Wat bieden wij?
Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, dan plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Je komt in ieder geval in een familiaire omgeving te werken met een informele sfeer en gezellige collega’s. We bieden een inspirerende omgeving met veel verantwoordelijkheden. Daarnaast organiseren we veel leuke evenementen binnen de boekenbranche en hebben we kwartaalbijeenkomsten, borrels, kerstviering en een jaarlijks personeelsuitje. We hebben een 36-urige werkweek en geven een marktconform salaris.

Heb je behoefte aan meer informatie?
Lees nog meer over onze campagnes of over onze organisatie. Ons kantoor is gevestigd op de Herengracht 166 in Amsterdam. Ben je geïnteresseerd in deze functie neem contact op met Joyce Bierlee, telefoon 020 626 4971 of mail je brief en cv voor 1 mei 2019 naar j.bierlee@cpnb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.cpnb.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,