Stichting Atelierbeheer SLAK – Directeur/Bestuurder

Vacature | Organisatie: Stichting Atelierbeheer SLAK | Functie: Directeur/Bestuurder | Plaats: Arnhem | Omvang: 24-32 uur | Sluitingsdatum: 12/05/2019


Stichting Atelierbeheer SLAK beheert en verhuurt werk- en woonruimten voor kunstenaars en culturele organisaties in de provincie Gelderland. Er zijn meer dan 1000 kunstenaars die werken en/of wonen in de panden van SLAK. Daarnaast zijn er vele creatieve bedrijven, theatergroepen, festivalorganisaties, galeries en dergelijke die door SLAK worden gehuisvest. SLAK verzorgt zodoende een groot gedeelte van de huisvesting van de creatieve en culturele sector in de provincie Gelderland.

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de culturele sector in de Provincie Gelderland? De creatieve economie stimuleren en faciliteren? Voel je je thuis in de rol van boegbeeld en leider van een organisatie die ruimte maakt voor creatieve initiatieven? Dan maken we graag kennis met jou!

Voor SLAK Atelierbeheer zoeken wij een bevlogen en innovatieve

Directeur / Bestuurder

24-32 uur per week vanuit ons kantoor in Arnhem

De missie van SLAK is om de creatieve economie (de creatieve makers, initiatieven en organisaties) in Gelderland te faciliteren op het gebied van (woon-)werkruimten, ruimten voor experimenten, presentatieruimten en ontmoetingsruimten.

Wat ga je doen?
Naar buiten toe ben je hét gezicht en boegbeeld van SLAK Atelierbeheer. Je bent bekend bij belangrijke stakeholders en zorgt dat jij hen kent. Als directeur / bestuurder ben je de schakel tussen de Raad van Toezicht en de uitvoerende organisatie. Je maakt als leidinggevende deel uit van de uitvoerende organisatie en werkt samen met de Raad van Toezicht aan de besturing. Gezien de context en de huidige vertegenwoordiging van expertises binnen de organisatie, liggen jouw belangrijkste verantwoordelijkheden op vier gebieden:

  • Maken van een verdere vertaalslag van de missie en visie naar een moderne bedrijfsvoering;
  • Met flair vertegenwoordigen van de organisatie naar buiten;
  • Leidinggeven aan onze organisatie met balans tussen een steady bedrijfsvoering en stimuleren van innovatiekracht;
  • Verantwoording naar de Raad van Toezicht.

Wat wij vragen
Affiniteit en ervaring met de doelgroep en kennis van de sector staan voorop. Je beschikt aantoonbaar over WO werk- en denkniveau. Hoewel je persoonlijkheid en behaalde resultaten voor ons belangrijker zijn dan je werkervaring uitgedrukt in jaren, denken we aan iemand met zo’n vijf jaar relevante werkervaring, waarvan twee jaar ervaring met leidinggeven aan mensen en / of projecten. Je beschikt over een uitgebreid netwerk in de sector.

Je bent een veelzijdige en grensverleggende persoon met zelfvertrouwen, gedreven om leiding te geven. Door je inlevingsvermogen en verbindende eigenschappen maak je moeiteloos contact, luister je goed en neem je mensen mee. Je bent doelgericht en maakt eenvoudig een vertaling van abstract naar concreet. Je bent ondernemend en volhardend in wat je wilt bereiken.

De volgende competenties zijn onmisbaar om er een succes van te maken: Visie – Overwicht – Netwerken – Innoveren – Leidinggeven – Schakelvermogen – Omgevingsbewustzijn – Vasthoudendheid.

Wat wij bieden
Hoewel er veel te doen is, denken we dat drie à vier dagen in de week je de mogelijkheid geeft een goede invulling aan de taken te geven. Inschaling vindt plaats conform de CAO Woondiensten en ligt tussen de €4100,- en €4600,- (op basis van 36 uur). Je hebt veel vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken. Ook voor jou biedt de organisatie je een omgeving waarin leren en verbeteren wordt gestimuleerd en gefaciliteerd.

Waarom je met plezier bij ons zult werken
We zijn een kleine, informele organisatie met ongeveer tien medewerkers. Samen werken we hard aan ruimte voor de culturele en creatieve sector in Gelderland. Ieder vanuit onze eigen professie zijn we elke dag bevlogen aan het werk. Van jou als directeur / bestuurder vragen we resultaatgerichtheid in het leidinggeven en ondersteuning om het maximale uit ons als team te halen.

Is je interesse gewekt? Laat het ons snel weten!
Een uitgebreid profiel kun je hier downloaden.
Diverse werkplannen zijn hier te vinden. Meer informatie over de functie kan worden opgevraagd bij de huidige waarnemend directeur / bestuurder via a.deblank@slak.nl, 026-3515438. Je motivatie en cv stuur je uiterlijk 12 mei 2019 naar sollicitatie@slak.nl. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. In week 22/23 vinden de eerste gesprekken plaats.

www.slak.nl


, , , , , , , , , , , , , ,