Schouwburg Amstelveen – Coördinator Kaartverkoop en Klantenservice

Vacature | Organisatie: Schouwburg Amstelveen | Functie: Coördinator Kaartverkoop en Klantenservice | Plaats: Amstelveen | Omvang: 32 uur | Sluitingsdatum: 26/05/2019


Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 mensen een theatervoorstelling, film of evenement in de schouwburg. De theaterprogrammering is breed; van cabaret tot toneel, van jeugdvoorstellingen tot opera en van theatercollege tot dans. In de cinema worden arthousefilms en bioscoop- en jeugdfilms gedraaid. Naast alle reguliere voorstellingen en films organiseert de schouwburg diverse evenementen, congressen en festivals.

Schouwburg Amstelveen zoekt een

Coördinator Kaartverkoop en Klantenservice

Voor de organisatie van dit alles hebben we natuurlijk de beste mensen nodig. Ben jij als Coördinator Kaartverkoop onze rots in de branding op het gebied van kaartverkoop en klantenservice?

De functie
Als Coördinator Kaartverkoop ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling kaartverkoop en klantenservice. Je draagt zorg voor een optimale dienstverlening aan het publiek, je bent verantwoordelijk voor de administratieve en financiële processen van de afdeling en de inrichting van het kaartverkoopprogramma. Je hebt oog voor commerciële kansen. Je stuurt een team van collega’s aan en werkt zelf voor een belangrijk deel mee in de front- en backofficediensten. Je bent verantwoordelijk voor roostering, werkwijzen en planningen. Je onderhoudt contacten met diverse externe partijen, waaronder impresariaten en de leverancier van het kaartverkoopprogramma Ticketmatic.

Je werkt gemiddeld 32 uur per week. Het grootste deel van de diensten vindt op vaste, doordeweekse dagen plaats maar je bent daarnaast op roosterbasis flexibel inzetbaar in de avond of het weekend. Je rapporteert aan het Hoofd Marketing & Communicatie.

Functie-eisen
Wat verwachten we van jou?

  • Opleiding op MBO+/HBO-niveau;
  • (Leidinggevende) ervaring met kaartverkoop, administratie en klantenservice; bij voorkeur in de theater- of evenementenbranche;
  • Kennis van Ticketmatic strekt tot aanbeveling;
  • Goede administratieve en communicatieve vaardigheden;
  • Klantgericht en representatief;
  • Ervaring met softwaresystemen en applicatiebeheer;
  • Zakelijke instelling;
  • Accuraat en stressbestendig;
  • Flexibele instelling;
  • Woonachtig in Amstelveen of directe omgeving.

Aanbod
Wij bieden je een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie waar je natuurlijk ook de mooiste voorstellingen kunt bijwonen. Salaris op basis van de cao Nederlandse Podia, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Solliciteren?
Graag ontvangen we voor 26 mei je motivatiebrief en cv ter attentie van Quirine Muntz, Hoofd Marketing & Communicatie, via vacature@schouwburgamstelveen.nl. Vermeld in de onderwerpregel Coördinator Kaartverkoop.

www.schouwburgamstelveen.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,